N°5 L'EAU
Chanel //

N°5 L'EAU

Chanel N°5 nas može podsjetiti na osmijeh, putovanje, voljenu osobu ili emociju. Ovaj parfem i sve njegove varijante su dalekosežni mozaik koji nadilazi prolaznost vremena i zadržava jedinstvenu lakoću svih mogućnosti u svom mirisnom tragu. To je obećanje dato već jednom 2016., kada je rođen N°5 L’EAU, kultni, novi očaravajući miris, cvjetne svježine i duha bez presedana. Aktivan izvor energije; lagan i proziran, ali s dovoljno snažan da baci sidro i ostane u zapamćen u posebnom trenutku. To je impulzivna blistava kapljica čije se blistave citrusne zrake uzdižu u nebo, obogaćene aldehidima. Zatim dolazi cvjetni vrtlog jasmina, ruže i ylang ylanga, a na samom kraju dinamični vetiver i cedar.

Miris je to koji izaziva ovisnost, jednostavan u svojoj sofisticiranosti i sposoban pretvoriti najluđe snove u stvarnost. Tečna i snažna kapljica koja ide protiv toka i u sebi sadrži sve emocije na svijetu. S njim možemo biti sve i njegova suprotnost: bezbrižni, radosni, produhovljeni, tajanstveni, hrabri, željni i ljubazni... Ovaj cvjetni miris može ispuniti trenutne potrebe i osloboditi emocije potrebne da se živi trenutak u nekoliko sekundi, u trenutku.

To je olfaktorni odjevni predmet prikladan za svaku priliku i svaki osjećaj. Uvijek je spreman, tako da možete biti tko želite, kada želite. Hrabro i uz potpunu slobodu. Uhvatiti bezbrojne moći ovog čudesnog mirisa značilo je stvoriti neočekivano. Po prvi put u povijesti kuće Chanel, N°5 L’EAU ostavio je svoju povijesnu bocu iza sebe.

Moćna esencija nosi drugu kožu od stakla koja utjelovljuje tajnu alkemiju između snage i krhkosti potrebnu za hvatanje vremena koje prolazi. Kap života sa snagom da se smjesti u efemernost. Samo na trenutak, samo dok traje ovo ograničeno izdanje.

Treba ga uhvatiti, hitno, prije nego što se vjetar promijeni, prije nego što se rasprši i nestane. Kako bi se konačno snaga sadašnjosti mogla držati u jednoj kapi, na dlanu. Zaobljena i fluidna oblika i strukture, ova kolekcionarska boca je obećanje života. Mala je, ovalna i prozirna, nalik kamenčiću ili snopu svjetlosti uhvaćenom u zapanjujućoj jednostavnosti. To je bočica dizajnirana za usidrenje osjećaja prirodne životne snage. Snaga daha života obučenog u staklo prenosi nas u novu, uzdignutu, uzvišenu dimenziju, prepunu zanosne energije. Bočica, kao i njen miris, šalje poruku ubrzanog života vrijednog življenja.

To je predmet koji se nosi posvuda. Imajući ga uz sebe, uvlači nam se pod kožu, postaje najdublja bit nas samih. Znajući tko smo, ono obuhvaća svaki posljednji pokret naše duše, kap po kap. Čuje i prati otkucaje našeg srca i vodi nas da se neprestano transformiramo u novog sebe, svaki dan. To je poput svjetiljke koja osvjetljava nešto u nama. To je tajna koja je namijenjena dijeljenju.

Boca je balans koji ne može stajati sam, kao točka-zarez između nas. Spremno je skakati iz ruke u ruku, i iz života u život u naelektriziranom plesu, poput visokonaponskog voda koji nas povezuje jedne s drugima, tako da smo zajedno uvijek spremni iskusiti život u punini. Svima nam je potrebna kap, kap N°5 L’EAU.

Ljepota