A-Derma //

S dolaskom ljetnih mjeseci dolazi i do porasta neugodnih senzacija na koži. Ubodi insekata, pretjerano izlaganje suncu, porezotine, iritacije od znoja, ali i vječno neugodne vodene kozice ometaju našu svakodnevicu.

A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujuća formula još je jedna A-DERMINA Clean & Green formula:  broji svega 12 sastojaka, čak 98% sastojaka je prirodnog podrijetla, ne sadrži mirise, a mogu ga koristiti svi članovi obitelji, od dojenčadi i djece do odraslih. Ispitana je pod dermatološkim, pedijatrijskim, oftalmološkim i ginekološkim nadzorom, a umiruje trenutno i do 6 sati. Patentirana lagana gel tekstura djeluje poput tekuće obloge, a svojim umirujućim djelovanjem poboljšava kvalitetu života koja je dermatološkim pacijentima često vrlo narušena.

Ovaj sprej primjenjuje se nakon uboda insekata, meduze, nakon tretmana laserom, umiruje svrbež od atopijskog dermatitisa, za ublažavanje rozaceje. Cutalgan pruža trenutni osjećaj hlađenja i umiruje neugodne senzacije na koži zahvaljujući kombinaciji prirodnih djelatnih tvari, ekstraktu mačje kandže i ekstraktu izdanaka Rhealba® zobi, koji djeluju zajedno u sprečavanju prijenosa informacije o boli kože do mozga.

A-DERMA CYTELIUM SPREJ je otopina bijele boje koja suši, umiruje i štiti vlažne iritacijske promjene na koži te iritacije u vlažnim predjelima kože. Osnovni sastojci su magnezij silikat koji je odgovoran za učinak sušenja, ekstrakt Rhealba zobi umiruje, a cink oksid štiti i smanjuje rizik od superinfekcije. A-Derma Cytelium sprej primjenjuje se kod vlažnog pelenskog osipa, vlažnog ekcema, vodenih kozica, impetiga, maceracija u pregibima kože te pupčanih ranica u novorođenčadi. Ne boji kožu i ne ometa zacjeljivanje rane. Može se kombinirati s terapijom. Sadrži čak 99% sastojaka prirodnog podrijetla, a zahvaljujući sastavu djelatnih tvari, ima trostruki učinak na vlažna područja iritirane kože  Može se primijeniti na licu, tijelu i vanjskim sluznicama. Prije uporabe važno ga je dobro protresti. Ne prskati u blizini očiju.

Pogodnosti CUTALGAN I CYTELIUM spreja: 

  • praktično pakiranje u spreju, uvijek pri ruci
  • može se koristiti na licu, tijelu,  pa čak i vanjskim intimnim područjima
  • jednostavno korištenje: sprej prije upotrebe treba dobro protresti i s udaljenosti od 20 cm raspršiti po koži
Ljepota