Tom Ford SS21
Launchmetrics //

Tom Ford SS21

S dolaskom toplijih dana, naše gole noge postaju istinska zvijezda svake modne kombinacije, a mi želimo da naše budu njegovane kao i ostatak našeg tijela. Ove godine smo veliku pažnju posvetili njezi cijelog tijela, pa sada kada je stiglo vrijeme za pokazivanje golih nogu radi smo kako bismo bile zadovoljne s njihovim izgledom. UZ nekoliko jednostavnih koraka i pravih proizvoda možemo postići mekanu i sjajnu kožu.

Eksfolijacija

Koža koja je pokrivena mjesecima (i zanemarena) nužno ne izgleda najbolje, a po prirodi su nam svima noge malo suhe i potrebna im je dodatna hidratacija. Prvi korak do kože nogu iz snova je uklanjanje mrtve kože i to eksfolijacijom. Ovo ne samo da će stvoriti čistu, glatku površinu, već će također pomoći u jačanju cirkulacije i ukloniti sivilo s kože. Sivilo kože nastaje jer mrtva koža ne može reflektirati svjetlost, a ovako ćete se riješiti tog problema. Barem jednom tjedno napravite piling kože.

Šamponi

Šamponi koje koristimo imaju veliki utjecaj na stanje naše kože. Osim što poslije istih mirišemo, oni su prvi korak prema hidratiziranoj i nahranjenoj koži tijela- Važno je odabrati one koji uz miris imaju benefite za njegu tijela. 

Hidratacija

Ako želite glatke i podatne noge, morate ih hidratizirati i to redovito. Ovo nije korak koji mislite da je moguće preskočiti. Ništa neće izgledati bolje od hidratiziranih i nahranjenih nogu.Hidratantne kreme za tijelo će se upiti u kožu i osim zaglađenog izgleda će nahraniti kožu dubinski, dok će uljni proizvodi pružiti željeni sjaj i uz njih će noge izgledati duže i vitkije. Sjaja na nogama, baš kao sjaj na usnama daje punoću koju želimo.

 

 

Ljepota