Z Centar
Danko Šimunović //

Z Centar

Konačno je došlo i ona doba godine kada mnogima od nas najvažnija sporedna stvar na svijetu postaje – najvažnija stvar. Dok brojimo sitno do prvog istrčavanja na teren Vatrenih, već sada u zemlji vlada „nogometna groznica“. U zemlji sporta, čiju su povijest obilježili fantastični uspjesi na nogometnim prvenstvima, poznato je da ako išta dobro znamo – znamo navijati. I slaviti. Ipak, to je potrebno kvalitetno isplanirati. Pa pitamo vas: znate li vi gdje ćete gledati EURO 2024.?

SPORT NAS UJEDINJUJE

Nastupi naših trofejnih sportaša na renomiranim natjecanjima uvijek su bili pravi odraz jedinstva – sve boje i oznake dresova stapaju se u poznate kvadratiće, sve tenzije nestaju i odjednom baš svi ponavljaju riječi navijačkih evergreena. Da, kada igra „repka“, živimo u skladu i veselju. I baš zato je super navijati s ekipom, po mogućnosti na otvorenom. E pa, dragi navijači i ljubitelji nogometa, pripremite se za nogometni spektakl na zapadu grada Zagreba!

Trg prvog hrvatskog trgovačkog centra nove generacije, zagrebačkog Z Centra, od ove subote 15. lipnja, postaje glavno okupljalište svih pravih navijača hrvatske reprezentacije. Posebno za ovu priliku, Z Centar je pripremio gigantski ekran na kojemu ćete bez problema vidjeti i svaku kapljicu znoja, svaki potez i gol - i to u visokoj rezoluciji na ogromnom LED ekranu. Osim toga, uz bogatu ponudu pića i hrane popularnih ugostiteljskih objekata na lokaciji, naravno da nećete morati navijati suhih grla. Utakmice će se, među ostalim, moći pratiti i u mnogima omiljenom Hugo's baru gdje će biti pripremljene i promotivne ponude napitaka za sve generacije.

Dovoljno je skupiti ekipu, oboružati se dobrim raspoloženjem i navijačkim rekvizitima, a najvjernijim navijačima savjetuje se doći nešto ranije kako bi zauzeli najbolja mjesta. Tu je i podsjetnik: prvu utakmicu igramo protiv prilično jakih Španjolaca 15. lipnja u 18 sati. Zato treba navijati na najjače!

NAJBOLJA NAVIJAČKA ATMOSFERA

Nakon posljednjeg Svjetskog prvenstva, strani mediji su nas opisivali kao prave ljubitelje nogometa, strastvene navijače i fanove naših sportaša, ali i posve čudan narod jer masovno slavimo po trgovima, ni više ni manje nego čak i osvajanje - trećeg mjesta. Dokazali smo da je za nas svaka medalja, bila ona srebrna ili brončana, zlatnoga sjaja. A možda je baš ovaj EURO prilika za zlato! 

Dobro je znati i da će u nedjelju 16. lipnja u Z Centru raditi sve trgovine gdje se nakon navijanja prethodne večeri možete počastiti i opskrbiti navijačkim rekvizitima za sljedeće utakmice. I naravno, pokazati svima kako se na zapadu Zagreba navija i ponovo ispisuje povijest. Raspored je sljedeći: s Albanijom igramo 19.6. u 15 sati, a Italijom  24.6. u 21 sat.

Stoga ne propustite priliku biti dio nogometne euforije i stvorimo zajedno najbolju navijačku atmosferu. Vidimo se na trgu Z Centra – mjesta gdje snovi postaju stvarnost!

Lifestyle