Ledo //

Ususret ovogodišnjem europskom nogometnom prvenstvu, Ledo je odlučio strastvene nogometne fanove i sve ljubitelje sportskih uzbuđenja razveseliti posebnim izdanjem legendarne Snjeguljice. Riječ je o limitiranom dizajnu obožavanog sladolednog klasika koji godinama uveseljava brojne generacije.

Svevremena Snjeguljica, baš poput naše reprezentacije, osvaja srca svih generacija. Već više od 65 godina neizostavni je dio raznih obiteljskih druženja i uspomena, a sada se, u osvježenom ruhu, s prigodnim dizajnom, pridružuje brojnim navijačima u najiščekivanijem dijelu godine.

“Snjeguljica je za nas u Ledu više od brenda – ona je dio tradicije koju njegujemo već više od 65 godina. Snjeguljica je oduvijek sinonim za slatko osvježenje na štapiću, a nježna kremasta vanilija i hrskavi preljev od kakaa bude najljepše uspomene brojnim generacijama. Novi dizajn pakiranja jednog od najpopularnijih Ledovih sladoleda naš je doprinos idealnoj navijačkoj atmosferi u kojoj jednako uživaju svi navijači, bez obzira na dob. Navijajmo zajedno uz Snjeguljicu!” poručila je Vlatka Vučković, brand manager za sladoled u tvrtki Ledo.

Multipakiranje od šest sladoleda na štapiću idealno je za dijeljenje s društvom tijekom uzbudljivih nogometnih minuta, čime Snjeguljica ove sezone postaje neizbježan dio svakog navijanja.

Obitelji i prijateljima osigurajte najbolji navijački korner

U stvaranju vrhunske atmosfere i zagrijavanju cijelog društva, Ledov bogati asortiman savršen je pratitelj. Tako uz sladoledno osvježenje navijači mogu birati iz širokog izbora Ledovih snack opcija za potpuno iskustvo navijanja, među kojima su ukusne Ledove pizze, za čiju je pripremu potrebno samo desetak minuta, kao i kombinacija Fish nuggetsa i Pommes fritesa koja će super hrskavim okusima dočarati pravi “fish and chips” trenutak i upotpuniti gledanje svake utakmice. Dodajmo tome i mini-rolls s nadjevom od topljenog sira i pilećih prsa te mini-rolls s nadjevom od sira i špinata, jednostavne za pripremu te idealne za sve koji uživaju u bogatim slanim zalogajima. 

A kada dođe red na slatko, poznati kremasti okus Snjeguljice osvojit će srca navijača jednako kao ekipa na terenu. Potražite omiljenu Snjeguljicu u novom multipakiranju i složite svoj idealan navijački korner.

Lifestyle