Instagram @darjabarannik
//

Instagram @darjabarannik

Jeste li razmišljali o malo drukčijoj ljetnoj lokaciji za godišnji odmor? U srcu Skandinavije modni brend Loewe napravio je mali idiličan hotel koji će vam dati novi dojam ljetovanja. U posljednje vrijeme sve je popularnije da prestižni modni brendovi otvaraju sezonske objekte poput hotela, restorana i slično. Tako je ovog ljeta Loewe odlučio pružiti posebno nezaboravno iskustvo i spojiti luksuz, umjetnost i interijer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik)

Modna kuća Loewe otvorila je mali hotel u hladnoj Skandinaviji, a iako se ljeto bliži ono nam djeluje kao idealna destinacija za sve one koji su u potrazi za malo drukčijim ljetom. Lokacija ovog hotela oduzima dah, ali svatko bi se zaljubio u predivan krajolik Manshausen Island Resorta. Tako je sada Norveška dobila svoje luxury mjesto za turiste koji su željni turizma na višoj razini. Trend modnih kuća koje se upuštaju u otvaranje luxury objekta postaje sve popularniji, a nedavno je Dior najavio otvaranje resorta na Beverly Hillsu i Louis Vuitton otvaranje restorana na francuskoj obali. 

Opuštanje u luksuznom ambijentu

Hotel je smješten na norveškoj obali pa pogled na more neće izostati jer posjetitelji imaju pogled na arhipelag Steigen. Za sve koji su ljubitelji prirode tijekom ljetnih mjeseci moći će doživjeti pravu prirodnu ljepotu ponoćnog sunca. Unutrašnjost hotela uređena je luksuzno u stilu kakvim biste očekivali u planinskim šumovitim područjima. Loewe je ovaj hotel iskoristio kako bi promovirao svoje proizvode. Retreat hotel smješten je uz sam rub obale, gotovo izoliran od ostatka, pa je tako idealna lokacija za napuniti baterije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik)

Lifestyle