JW Anderson
//

JW Anderson

Prva kolekcija naočala spaja odvažan dizajn brenda s funkcionalnom modom, a izrađene su od vrhunskog talijanskog Mazzuchelli acetata. Prvi stil, Bumper, inspiriran je kultnim dizajnom Bumper Bag torbi, uz razigrano povećane proporcije i živopisne boje. Predimenzionirani četvrtasti okviri imaju cjevaste rubove koji simboliziraju obrise torbe, zajedno s asimetričnim vrhovima sljepoočnica i maksimalističkim JWA logom na rubovima naočala.

Sljedeći je Rectangle, razigrani zaokret na klasičnoj silueti. Manji okviri imaju mat završetak sa srebrnim završnim dijelovima, završenim asimetričnim vrhovima sljepoočnice i logotipom JW Anderson.

Treći dizajn je Geometric, koji nudi spoj acetata i metalnih detalja uparen s klasičnim lećama i metalnim jastučićima za nos.

Posljednji dizajn u kolekciji, Twister, inspiriran je kultnom Twister torbom. Okviri također imaju suptilan zaokrenuti oblik na sljepoočnicama.

Naočale iz njegove prve kolekcije dolaze u luksuznom pakiranju od umjetnog krzna, čime se dodatno pojačava sveopći estetski dojam koji je itekako u skladu s vizijom njegovog brenda. Dostupne su na njegovoj službenoj internetskoj trgovini u cjenovnom rangu od 200 do 350 eura.

Moda