Launchmetrics //

Kada pričamo o njezi kože, veliki broj ljudi odmah pomisli na kožu lica i nerijetko se zaboravi na ostatak tijela. Upravo zato smo s ovom kategorijom željeli istaknuti da je svakodnevna njega cijelog tijela jednako važna kao i svakodnevna skincare rutina lica koju obavljamo. Njega kože, iako ponekad zanemarena, nije ništa manje važna, a vrijeme je da u svoju beauty rutinu uvedemo nove navike. Mi smo jedni od onih koji uživaju u brizi o koži cijelog tijela od losiona za tijelo koji dubinski hidratiziraju preko mirisnih gelova za tuširanje koji nas razmaze svaki dan, do dezodoransa kao završnog proizvoda, ovi proizvodi čine našu rutinu ljepote potpunom.

U ovoj kategoriji smo okupili naše omiljene proizvode za tijelo, a podijeljeni su u rubrike Dezodoran i Njega tijela. I vaš glas nam je važan prilikom izbora najboljih proizvoda! Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje.

DEZODORAN

BIOBAZA: Biobaza Flower Romance Deo Roll-on

Biobaza dezodorans Flower Romance Deo Roll-on je 96% prirodan dezodorans cvjetnog mirisa na bazi pantenola, biljnih ekstrakata i ulja, te vitamina E njeguje i štiti osjetljivu kožu pazuha.

BAKINA RIZNICA LJEPOTE: DeoRoll sandal Franz

Prirodno, neodoljivo, senzualno. DeoRoll sandal Franz osim što štititi od neugodnih mirisa, održava svježinu tokom cijelog dana. Zahvaljujući vitaminu B, koža ostaje njegovana i mekana na svakom koraku. Vro je nježan na koži, čak i nakon brijanja, a  osim što ga vole muškarci, rado ga biraju i žene. Miris sadrži eterično ulje sandala, a 100% prirodan mineral cink zaslužan je za zaštićenost od neugodnih mirisa. Proizvod ne sadrži alkohol niti aluminijev klorhidrat niti ostavlja tragove na odjeći.

BOROTALCO: Borotalco Men

Borotalco Men Dry Amber dezodorans namijenjen je muškarcima koji traže apsolutnu zaštitu od znoja! Njegova posebno dizajnirana formula koja kombinira učinkovitost talka s prirodnim i mineralnim upijajućim puderima za apsolutni učinak, upija znoj i jamči osjećaj ekstra suhoće u svakoj situaciji.

 

BOROTALCO: Borotalco Originals

Ovaj poznati dezodorans pruža trostruku suhu zaštitu i ekstra suhu učinkovitost jer sprječava znoj i ograničava njegovo stvaranje, upija znoj kada se formira te neutralizira molekule koje čine znoj. Osjećajte se opušteno i uživajte u zajedničkim trenucima uz ovaj dezodorans jedinstvenog mirisa, originalnog još od 1904. godine, jer život zaista "miriše bolje" u kontaktu s drugima.

NJEGA TIJELA

CHANEL: N°1 Body Serum in mist

Crvena kamelija je cvijet drugačiji od svih drugih i ključni je sastojak N°1 DE CHANEL. Cvijet revitalizirajuće moći, čija izuzetna energija daje vječnu mladost. CHANEL Research iskoristio je njegova iznimna svojstva za stvaranje nove generacije proizvoda, uključujući njegu kože, šminku i mirisnu maglicu. U središtu ekološki odgovorne N°1 DE CHANEL linije, ekstrakt crvene kamelije cilja na fazu br.1 procesa starenja kože (1) i pomaže u očuvanju mladolikog izgleda. Nakon nanošenja seruma u magli koža se osjeća ugodnije i zrači vitalnošću. N°1 DE CHANEL revitalizirajući serum za tijelo je proizvod za toniranje tijela koji je koncentriran s ekstraktom crvene kamelije. Njegova formula sadrži 93% sastojaka prirodnog podrijetla (2) i 41% sastojaka

dobivenih iz kamelije. CHANEL tehnologija proizvodi emulziju s iznimno finim kapljicama koje se trenutno upijaju u kožu za bolju udobnost. Koža je zategnuta i vidljivo nahranjena. Očuvan je mladolik izgled. 

(1) Serum N°1 DE CHANEL koncentriran je u ekstraktu crvene kamelije, aktivnom sastojku

koji ciljano djeluje na pojavu 5 znakova starenja, koji se javljaju tijekom faze br.1

procesa starenja kože, te potiče vitalnost kože.

(2) Prema standardu ISO 16128.

MBR: Cell-Power Lipo Peel

Luksuzni piling za tijelo, razvijen na bazi vrijednih biljnih lipida i pažljivo odabranih kristala šećera i soli. Čisti i nježno uklanja površinske naslage. Čisti put za nove svježe kožne stanice. Masira i profinjuje kožu s pomoću finih i delikatnih topljivih kristala. 

Stimulira metabolizam i na taj način pročišćava i nježno zateže kožu. Trenutano smiruje kožu, čineći je senzualno profinjenom. 

LEONOR GREYL: Huile Secret de Beauté

„Moja najranija sjećanja vezana su za putovanja na koja sam išla s ocem i majkom. Tada smo uvijek nosili sa sobom posebno ulje koje je otac napravio samo za nas. Bilo je to personalizirano ulje osmišljeno za zaštitu kože. Tako je ugodno mirisalo i činilo čuda na koži, da mi je ten ostajao postojan dugo nakon početka školske godine. Željela sam oživjeti ta sjećanja te sam zamolila muža da formulira ulje koje će nama olakšati užurbani život - ulje za tijelo i kosu od prirodnih hidracijskih biljnih ulja - i tako podijeliti ovu tajnu ljepote sa širim krugom ljudi..." (Caroline Greyl) 

PREDNOSTI:  ne sadrži konzervanse

DJELOVANJE: zaštita od sunca za kosu i kožu, hidrira, produljuje preplanulost 

JOUJOU BOTANICALS: Island Girls Summer Body Oil

Višenamjensko ulje koje intenzivno njeguje kožu, regenerira je i štiti od isušivanja uz pomoć Tiare cvjetova maceriranih u kokosovom ulju, pasjeg trna i kukui ulja. Za dugotrajan i prekrasan ljetni sjaj kože.

COSMEL: Special Body Milk

Mlijeko za tijelo sa širokim spektrom primjene kroz cijelu godinu i za sve tipove kože. Sadrži prirodne voćne kiseline (AHA), voćna ulja šipka (plod divlje ruže) i marelice, uz shea maslac te dodatno obogaćeno zelenim čajem, mandarinom i vitaminom E. Proizvod se koristi na sve tipove kože, pogotovo problematičnu kožu sklonu upalnim stanjima, te na drugom spektru za izrazito suhu i oštećenu kožu. Upotrebljava se kao prirodan piling tijela, ujednačava pigmentaciju kože, nakon depilacije sprječava urastanje dlačica. Suhu i grubu kožu čini mekom i njegovanom. Rješava keratosis pilaris.

ALQVIMIA​: Queen of Egypt Shower gel

Gel za tuširanje koji masiranjem na kožu pod tušem ili u kadi stvara ugodnu i mirisnu pjenu s velikom moći čišćenja i regeneracije kože, kao i neurokozmetičkim učinkom povećanog samopouzdanja. Inspiriran drevnom tradicijom egipatskih kraljica, pomlađuje, hidrira, hrani i štiti kožu, ostavljajući je mekom poput baršuna. Namijenjen je za sve tipove kože, posebno kao preventivni tretman protiv starenja kože. Gel za tuširanje Queen of Egypt formuliran je od aktivnih sastojaka 100% prirodnog i biljnog podrijetla. Sadrži eterična ulja i uljne smole tamjana, mirte i gorke naranče. Tamjan je za Egipćane bio simbol apsolutne čistoće, a mirta simbol besmrtnosti, vječnog života. Uljne smole tamjana i mirte imaju izrazito pomlađujući kozmetički učinak na kožu, a njihov miris, upotpunjen notom gorke naranče, budi svijet ženskih osjetila. 

MELEM: Cica cream obnavljajuća krema za ruke

Formulirana na bazi originalne Melem univerzalne kreme te oplemenjena kompleksom ceramida, gotu kole i vitamina E, ova krema potpomaže regeneraciju kože, umanjuje napetost, te pruža bogatu njegu i osjećaj ugode uz poznati Melem miris.

MANUELA PICARD: Contour Body Elixir + Body Brush 

Ovaj proizvod je savršena kombinacija za detoksikaciju potkožnog tkiva zahvaćenog celulitom i za žene i muškarce koji zadržavaju vodu. Izvrstan koktel algi i ulja i ekstakata  koji pročišćavaju - guarana, bršljan, preslica, limun, grejp, naranča i morska sol.

Elle Beauty Awards