Pexels //

Dodaci prehrani, koncentrirani na kožu, kosu i nokte, održavaju ten lijepim i zdravim tijekom cijele godine i unutrašnja su podrška svakodnevnoj rutini ljepote. Ljepota dolazi iznutra, stoga su dodaci prehrani važni kao potpora zdravom načinu života. Prije uključivanja ovih proizvoda u svoju rutinu, uvijek se posavjetujte s liječnikom kako biste dobili odobrenje.

Predstavljamo vam nominirane proizvode u rubrici Supplements. I vaš glas nam je važan prilikom izbora najboljih proizvoda! Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje.


BIOLOGIQUE RECHERCHE​: HELIOS3

Dodatak prehrani na bazi biljnih ekstrakata, luteina, vitamina i minerala, koji djeluje iznutra i podrška je epidermi prije, tijekom i nakon izlaganja suncu. Helios3 prati kožu tijekom tri faze metodologije njege za sunčanje Biologique Recherche. Njegova cjelovita formula obogaćena je prirodnim karotenoidima i esencijalnim masnim kiselinama (omega 3 i 6), kao i vitaminima A i E te antioksidativnim mineralima koji pomažu zaštititi stanice od oksidativnog stresa, odgovornog za starenje kože i pojavu pigmentacijskih mrlja.

PREDNOSTI: priprema kožu i poboljšava njezin potencijal otpornosti poticanjem proizvodnje melanina, jača prirodne obrambene mehanizme kože dok je izložena suncu, štiti kožu od oksidativnog oštećenja uzrokovanog UV zračenjem i bori se protiv

fotostarenja, doprinosi normalnoj pigmentiranosti kože i produljuje trajanje preplanulosti.

UPOTREBA: Uzmite jednu kapsulu dnevno. Tretman započnite mjesec dana prije izlaganja suncu i nastavite tijekom cijelog razdoblja izlaganja te mjesec dana nakon toga, da produljite učinak. Kao mjera predostrožnosti, pušačima se ne preporučuju dodaci prehrani koji sadrže beta- karoten.

MALINCA: Hair&Nails Beauty

Hair & Nails Beauty je dodatak prehrani s biotinom, mineralom ljepote MSM i prirodnim vitaminom C. U obliku praktičnih kapsula kosu čini zdravom i sjajnom, a nokte čvrstima i snažnima. Jer ljepota i zdravlje počinju iznutra prema van.Hair & Nails Beauty sadrži jedan od ključnih vitamina za ljepotu i zdravlje kose i noktiju. Ovo je vitamin B7 ili biotin, koji ima ključnu ulogu u proizvodnji keratina – proteina koji čini našu kosu.

Osim biotina, sadrži i mineral ljepote - MSM s prirodnim vitaminom C, koji dodatno štiti strukturu kose i noktiju jer, osim što utječe na stvaranje keratina, pa čak i kolagena, djeluje protuupalno. Tako štiti korijen kose i sprječava neželjeni gubitak kose te potiče zdrav rast. Povrh svega, vitamin C na prirodan način ima snažno antioksidativno djelovanje koje blagotvorno djeluje na cijeli organizam te na zglobove i kožu. Hair & Nails Beauty je stoga neizostavan beauty alat za mladenački izgled te kosu i nokte na kojima će nam jednostavno pozavidjeti.

THE BLACK RANGE: Easy day + ashwaganda kapsule 

Suplement namijenjen normalnog psihološkoj funkciji tijekom dana. Moćna formulacija kombinacija je ashwagandhe i dodatnih 5 biljaka, s L-Theaninom, vitaminima B, D3 i magnezijem. L-teanin je aminokiselina  uzelenom čaju koja potiče smirenost i opuštanje bez učinka sedacije. Ashwagandha je ljekovita biljka s toničnim svojstvima i adaptogenim djelovanjem (naš organizam je lako prepoznaje), koja pomaže u održavanju tjelesne ravnoteže. Tradicionalno se koristi za liječenje stresa, depresije, upala, slabosti i iscrpljenosti.

Šisandra, rodiola, šafran, matičnjak i pasiflora su biljke koje pomažu u smanjenju stresa i podizanju energije. Rodiola sadrži rosavin koji modulira otpuštanje hormona stresa, kortizola. The Black Range Nutrients su premium dodaci prehrani koji pokrivaju potrebu podrške imunološkom sustavu, dobrog mentalnog zdravlja, energije i izdržljivosti, ljepote, kao i specijalizirane proizvode za jačanje kostiju, dobar rad jetre i mentalnu jasnoću. Njihova specifičnost je udruživanje moćnih biljnih komponenti super-hrane koja su se za ljudski wellbeing koristile stoljećima s najnovijim znanstvenim dostignućima.

Elle Beauty Awards