Instagram
@xanderzhou //

Instagram

Svijet tehnologije i ljepote su savršeni spoj kojemu prolazi za rukom napraviti proizvode koji će našu ebauty rutinu učiniti jednostavnijom i fukcijonalnijom. Od na prvi pogled malenih uređaja koji imaju veliku snagu i pomažu tonusu kože do proizvoda koji su na prvu kao i svi ostali, ali zbog svog specifičnog sastava čine razliku. 

U ovoj rubrici nalaze se svi oni proizvodi koje ste dugi tražili, a koji tako jednostavno rješavaju brojne probleme s kojima se naša koža susreće. Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje.

Innovation

KALLOS: Brow Lift, Home kit za tretman laminacije obrva

Homebox sadrži dva losiona koji kemijski obrađuju obrve, uz dodatak brow botox-njegujućeg losiona/fillera za dlake nakon tretmana. Uz Homebox dolazi i QR kod koji vodi do video demonstracije u trajanju nekoliko minuta, gdje Ivan Mišerić pokazuje korake za samostalno izvođenje tretmana. Ovaj tretman je jednostavan za izvođenje i svaka žena ga može obaviti kod kuće za manje od 30 minuta.

NIKEL: Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke

NiKEL TRETMAN LJEPOTE U BORBI PROTIV ISUŠIVANJA KOŽE. Za usporavanje starenja kože, potpuno novi pristup u njenoj njezi. Energizirajući Tonik spojio je četiri najvažnija svojstva za mladost kože: hidrataciju, regeneraciju, jačanje vitalnosti i samo-obnavljanje najvrjednijih, epidermalnih matičnih stanica kože - popravak DNA i odgađanje kronološkog starenja kože.

MELEM: Lips&Cheeks Dreamy Rose

Melem Lips & Cheeks Dreamy Rose dealan je za njegu usana, na kojima ostavlja decentnu boju, te uljepšavanje obraza, kojima daje profinjenu svježinu.

BIOBAZA: Jajoper Sportsman

BIOBAZA MEN JAJOPER SPORTSMAN gel za intimnu njegu svojom 96% prirodnom formulacijom izuzetno nježno čisti i njeguje intimno područje. Esencije kadulje i naranče moćan su saveznik svakog sportaša jer lako pobjeđuju tjelesne mirise, osvježavaju i bude sva osjetila, dok aloe vera i hemiskvalan brinu o osjetljivoj koži intimnog područja, umiruju i obnavljaju kožu. Operi s razlogom i stavi zdravlje prije mišića! Upotreba: Na dlan ili intimno područje nanijeti malu količinu gela, zapjeniti i temeljito isprati. 

SKINBETTER SCIENCE: Mystro Active Balance Serum

Mystro Active Balance je revolucionarni serum namijenjen svim tipovima kože, koje dovodi u optimalni balans, a počiva na patentiranoj PATH (Plant Adaprogens Targeting Homeostasis) tehnologiji. Koristi se kao početni korak bilo koje rutine njege kože. Koža prirodno teži održavanju balansa ili homeostaze i ima urođenu sposobnost adaptacije, otpornosti na stres i samoobnove. Mystro Active Balance Serum novi je način poboljšanja kvalitete kože i postizanja zdravog sjaja podupiranjem prirodne sposobnosti kože da se prilagodi stresu i održi ravnotežu, bez obzira na vrstu kože i specifičnu problematiku s kojom se susreće. Koristeći snagu adaptogena, ovaj serum svaku vrstu kože dovodi u optimalni balans za rješavanje svojih specifičnih problema: crvenila, grube teksture kože, umornog tena, povećanih pora ili neravnomjerne pigmentacije. Skinbetter Science od 2016. godine stvara novu paradigmu u njezi kože, dizajnirajući poslovni model i pristup inovacijama koji medicinske stručnjake stavljaju u središte iskustva kozmetičkih proizvoda. Predanost znanosti i inovacijama u njezi kože u Skinbetter Scienceu udružena je s vrlo elegantnim pakiranjem i iznimno potentnim formulacijama, pružajući učinkovito i luksuzno iskustvo klijentima koji ozbiljno razmišljaju o njezi svoje kože. Brend ima 24 potentne formulacije, pet zaštićenih patenata, 50 stručnih internacionalnih nagrada te titulu najbrže rastućeg kozmetičkog breda u SAD-u, koji je prošle godine akvizirao veliki L’Oreal.

SKINTEGRA: Solar II SPF50

Skintegra Solar II SPF50 je hidratizirajući i matirajući fluid za kožu lica koji pruža vrlo visoku UV zaštitu širokog spektra (UVA + UVB). Solar II SPF50 se posebno izdvaja po vrlo visokoj razini zaštite od UVA zračenja pa možemo ponosno reći da UVA-PF ovog proizvoda iznosi čak 49.1. Dodatak antioksidativnih i hidratizirajućih komponenti (ektoin, zeleni čaj, betain i vitamin E), Solar II SPF50 čine idealnim proizvodom za svakodnevnu zaštitnu njegu svih tipova kože. 

MALINCA: Serum Retinol+

Retinol, koji se često naziva zlatnim standardom anti-age njege kože, u suradnji Malince i enomiranog kozmetičkog brenda Add Actives dobio je potpuno nove dimenzije u vidu vrhunskog anti-age proizvoda pod nazivom Serum Retinol+. Rezultat je spoja znanstvenih spoznaja na području pomlađujućih sastojaka i prirodnih sastojaka, čime se dobiva inovativna formulacija intenzivne noćne njege za kožu lica. Serum Retinol+ sastoji se od tri ključna aktivna sastojka: liposomalnog retinola za potkožno djelovanje i učinkovitost bez iritacije, Granactive retinoid HPR nove generacije i bakuchiola, prirodne alternative retinolu koji podržava elastičnost i glatkoću kože. Dodatno je obogaćen odabranim prirodnim ekstraktima, snažnim karotenoidima za zaštitu kože, ketonima maline za potporu elastina i vitaminom B6 za umirujuće djelovanje i smanjenje nadraženosti kože. Retinol+ serum nudi intenzivnu noćnu njegu koja ubrzava i dubinski djeluje na vidljive znakove starenja, poboljšava teksturu kože i ten te njeguje problematičnu kožu. Serum Retinol+ stoga je ultimativno sredstvo kada je u pitanju istinski vrhunska antiage njega s vidljivim rezultatima.

IMMORTELLA: Immortella Brightening eye cream

Inovativna krema za područje oko očiju s 3 % bio-retinola i $% niacinamida. Ova svilenkasta hranjiva krema zaglađuje, posvjetljuje i hidratizira osjetljivu kožu oko očiju. Formulirana kao najbolja podrška za najosjetljiviju kožu pomaže kod natečenosti, tamnih podočnjaka, finih linija i bora, suhoće, gubitka elastičnosti. Posebnost naše kreme je učinkovita kombinacija biljnog retinola i niacinamida bez iritacija, srbeža i perutanja kože. Prikladna i za najosjetljiviju kožu, te za trudnice i dojilje.  Rezultat je mladolik, odmoran i svjež izgled. Za sve tipove kože. Dermatološki ispitano. Unesite revitalizirajuću snagu prirode u svoju rutinu njege kože s  Immortella kremom za područje oko očiju. Ova inovativna krema koristi snagu bioretinola za pomoć u obnovi kože i smanjenju pojave finih linija i bora. Obogaćena niacinamidom 4%, krema pruža dubinsku hidrataciju, posvjetljuje područje oko očiju i pomaže u poboljšanju teksture kože. Dizajnirana da vraća koži odmoran, svjež i mladenački izgled. Bez obzira na vašu dob, Immortella krema za područje oko očiju pružiti će vam neizostavnu njegu koja će vaš pogled učiniti svjetlijim i mlađim.

Prednosti ove kreme su što zaglađuje, posvjetljuje i hidratizira, pomaže kod natečenosti i tamnih kolutova, pomaže kod finih linija i bora, te kod gubitka elastičnosti, za odmoran i svjež izgled. Ključni sastojci su bio-retinol – stabilna i sigurna prirodna zamjena za retinol koja djeluje na znakove starenja kože, te niacinamid – aktivni oblik vitamina B3 štiti od vanjskih utjecaja, ujednačava ten te smanjuje pojavu sitnih linija i bora.

ARKANA: Exo Power serum

Snaga i izrazito brzo vidljivo djelovanje ovog seruma bazira se ponajviše na inovativnom aktivnom sastojku ExoComplex®, koji se temelji na egzosomima – novim aktivnim sastojcima čiju je upotrebu u kozmetologiji snažno potaklo istraživanje o egzosomima u regenerativnoj medicini koje je dobilo i Nobelovu nagradu. Exo Power serum pruža snažna regenerativna svojstva koži, djeluje restrukturirajuće, potiče staničnu obnovu te štiti staničnu DNK od oštećenja. Osim egzosoma, serum sadrži kompleks od pet faktora rasta: IGF-1, EGF, kiseli FGF, bazični FGF i VEGF koji imaju snažna svojstva protiv starenja. Dodatak hijaluronske kiseline hidratizira kožu i sprječava gubitak vode iz epidermisa. Exo Power serum daje potpuno novi pristup njezi kože, potvrđen u regenerativnoj medicini, čiji je krajnji rezultat vidljivo mlađa i zdrava koža.

Beauty gadget

HOMESO: HoMEso Therapy Kit

HoMEso Therapy Kit prvi je microneedling tretman pažljivo dizajniran za kućnu upotrebu. Microneedling terapija je najučinkovitiji i najpopularniji profesionalni tretman koji obično provode kozmetičari i iskusni stručnjaci. Uz ovaj inovativni aplikator za mikroinfuziju, posebno dizajniran za kućnu upotrebu i patentirani Peptide Serum Booster (koje uključuje sonicirana HA),

možete postići isti rezultati, potpuno sigurno i bezbolno. HOMEso nije tretman za njegu kože za koji trebate rezervirati termin.

To je tretman nove generacije koji možete pozvati u svoj dom ili gdje god se nalazili. 

Paket sadrži:

1x sterilni HoMEso aplikator,

1x patentirani peptidni serum booster (3 ml)

HoMEso Therapy Kit pruža trenutačne i dugotrajne učinke.

✓ Efekt podizanja i zatezanja kože

✓  Duboko hidratizira kožu

✓  Povećava proizvodnju kolagena u koži (veća elastičnost)

✓  Učinak zaglađivanja s manje bora & zdraviji izgled kože

✓  Ujednačava ten kože

✓  Vraća punoću i osvježava umornu kožu

BIOLOGIQUE RECHERCHE: Cryo-Sticks hladni štapići za umirivanje reaktivne kože

Dizajnirani od nehrđajućeg čelika s rashlađujućim svojstvima, Cryo-Sticks se upotrebljavaju u slučaju pojave crvenila tijekom tretmana. Kada se drže u hladnjaku, pohranjuju maksimalnu termalnu energiju te osiguravaju difuziju hladnoće u dodiru s kožom tijekom tretmana. Cyro-Sticks snižavaju temperaturu kože, potiču sužavanje krvnih žila, imaju pročišćavajuće i umirujuće djelovanje, stimuliraju mišić arrector pili muscles te postižu učinak zatezanja kože. 

ENVIRON; Gold Cosmetic Roll-CIT®

Ovaj precizno izrađen višefunkcionalni standardni dodatak za upotrebu kod kuće, s pozlatom od 14-karatnog zlata, optimizira učinak Environovih proizvoda na specifična stanja kože. Ovaj dodatak siguran je za upotrebu i omogućava bezbolan tretman mikroiglicama. U svega nekoliko minuta učinkovito djeluje na lice i vrat, a može se upotrebljavati na tijelu. Upotreba Gold Cosmetic Roll- CIT dodatka je neinvazivna, bez potrebe za oporavkom. Čišćenje je jednostavno. 

FAQ SWISS: FAQ 202

Dizajnirana kako bi savršeno pristajala vašem licu za ravnomjerno lagano pokrivanje, ova ultra-lagana i bežična maska ​​za lice koristi kliničke tehnologije kako bi vam pružila kliničke rezultate protiv starenja - dok hodate okolo i nastavljate s danom. Smanjite bore, poboljšajte čvrstoću i elastičnost u samo 2 tjedna. 

ŠTO GA ČINI POSEBNIM?

8 LED valnih duljina rješava napredne znakove starenja, hiperpigmentaciju i tupost. 600 svjetlosnih točaka postavljenih na optimalnim mjestima osigurava ravnomjernu pokrivenost svjetlom. 100% korisnika navodi da FAQ™ 202 savršeno pristaje njihovom licu. Iznimno lagan, bežični i otvoreni dizajn s trakom za glavu koja ne klizi olakšava kretanje. Unaprijed postavljeni tretmani za specifične probleme s kožom dostupni su u aplikaciji FAQ™ Swiss.

FOREO: Bear 2 Eyes & Lips

BEAR™ 2 eyes & lips podiže obrve kao najučinkovitiji uređaj za glačanje bora s mikrostrujom na svijetu puni usne i poboljšava fine bore i natečenost. U kombinaciji s učvršćujućim i posvjetljujućim SUPERCHARGED™ Eye & Lip Contour Boosterom daje rezultate u tren oka. Pomičući se fluidno od niske do visoke frekvencije, nježno potiče mišiće na prirodno podizanje za definirani izgled. Brzi i kratki valovi struje prodiru kroz površinu kože, posvjetljujući i revitalizirajući je. Odaberite između 5 različitih oblika masaže: limfna drenaža, masaža dubokog tkiva, masaža točaka pritiska, shiatsu i refleksna masaža. Neusporediva brzina u mjerenju vlažnosti kože i otpora struje. Impresivnih 200 puta u sekundi!

Elle Beauty Awards