Instagram
@quavohuncho //

Instagram

Ovo nije prvi put da ova američka glazbenica ugošćuje repera na pjesmi. To je učinila 2017. godine na albumu „Lust For Life“ kada su Playboi Carti i A$AP pojavili na pjesmu „Summer Bummer te samo A$AP Rocky na „Groupie Love“. Osim toga, utjecaj ovog glazbenoj žanra na njezin opus je očit, a tek jedan od primjera je sedmominutna „A&W“ sa zadnjeg studijskog albuma „Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd“. 

Del Rey pridružila Beyonce i njezinom uspješnom „Cowboy Carteru“ u vraćanju country glazbe na velika vrata. Na dodjeli nagrada Billboard x NMPA Songwriter Awards jasno je kazala da se glazbena industrija kreće u smjeru countryja i tako obznanila svoje buduće planove. Predviđa se da će novi album „Lasso“ ugledati svjetlo dana u rujnu ove godine, a jedan od producenata će biti njezin dugogodišnji producent Jack Antonoff. Prije ovoga se dao naslutiti ovakav razvoj događaja jer je u prosincu prošle godine iznenada na svoj službeni YouTube kanal postavila obradu jedne od najpoznatijih country pjesama „Take Me Home, Country Roads“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli QuavoHuncho (@quavohuncho)

Ne bi iznenadilo da je Del Rey promijenila svoje glazbene planove po pitanju country albuma jer je nakon „Chemtrails Over the Country Club“ kazala da će se sljedeći glazbeni uradak zvati „Rock Candy Sweet“, ali je to bio „Blue Banisters“.

Pop kultura