Launchmetrics //

U kategoriji make-up nalaze se proizvodi koje voli, koristimo i kojima se čsto vraćamo. Od puder koji naš ten čine ujednačenom, preko ruževa uz koje imamo osmijeh od mlijiun dolara do proizvoda za oči koji nam spase umorna jutra.Predstavljamo vam nominirane proizvode u rubrici Make up. I vaš glas nam je važan prilikom izbora najboljih proizvoda! Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje.

PUDER

Dermalogica: Jane Iredale Powder Me SPF 30 Dry Sunscreen

Suhi SPF za redoviti popravak SPF-a tijekom danas. Dolazi u 4 nijanse (Tanned, Translucet, Golden i Nude). Powder-Me SPF 30 Dry Sunscreen je prozračni mineralni prah za lice, tijelo i glavu koji njeguje, umiruje i štiti kožu od sunca zahvaljujući fizičkom faktoru SPF 30. Namijenjen je svim tipovima i stanjima kože, no posebno je učinkovit kod osjetljive i kože sklone aknama. Važno je naglasiti da ima laganu prekrivnu moć – izvrstan je kao dodatak tekućem puderu. Praktičan je za ponijeti u torbici, a refili se mogu kupiti i zamijeniti.

Chanel: Les Beiges Water Fresh Medium

Lagana do srednje prekrivna podloga s teksturom gela i pigmentiranim mikrokapljicama koje stvaraju efekt blistave gole kože i zdravog izgleda. Uz patentiranu MicroFluidic tehnologiju, lagana formula se sastoji od 75 posto vode, pružajući nalet svježine nakon nanošenja i do 8 sati hidratacije*. Prirodni ekstrakt sjemenki tamarinda, poznat po svojim hidratantnim svojstvima, pomaže pri ugodi. Koža je osvježena i energizirana. 

*Instrumentalna procjena 22 žene korneometrijom

MBR Magic Pigments

Raskošna, intenzivno njegujuća tonirana krema protiv starenja s UV zaštitom. Za glatku i svilenkastu kožu s nježnom, prirodnom preplanulošću. Koži pruža ujednačeni, svilenkasto meki završni izgled. Nijanse prirodnog izgleda savršeno se stapaju s bilo kojim tonom kože i sprječavaju neželjeni sjaj. Štit od preuranjenog starenja kože uzrokovanog utjecajem slobodnih radikala. Ima protuupalni i antioksidacijski učinak. Optimizira udio vlage u koži. Smanjuje i sprečava nastanak mimičkih bora.

BIOLOGIQUE RECHERCHE: Serum Teinte

Kreirani za nanošenje u zadnjem koraku njege kože, Sérums Teintés posebno su formulirani da najbolje iskoriste svoje prednosti i poljepšaju kožu. Obogaćeni aktivnim sastojcima, pomažu ograničiti i korigirati nesavršenosti kože prekrivajući je laganim, toniranim velom. S deset dostupnih nijansi, svi fototipovi pronaći će tonirani serum koji odgovara njihovoj boji kože.

Ovaj serum ima tri ključna djelovanja: 

1. Korekcija nesavršenosti uzrokovanih onečišćenjem kojemu nas izlaže suvremeni način života. 

2. Vlaženje kože za što bolje očuvanje njezine zaštitne funkcije. 

3. Dugotrajno ujednačen ten za optimalne rezultate. 

MAC: Studio Radiance Serum - Powered ™ tekući puder

M·A·C Studio Radiance Serum-Powered™tekući puder je potpuno nova inovacija koja spaja našu stručnost o tonovima kože sa znanošću o njezi kože. 80% njegove formule temelji se upravo na skincareu s ukupno 33 sastojka za njegu kože - uključujući 10% otopinu hijaluronske kiseline, koja zadržava vlagu ispod površine kože. Također, prožet je koktelom snažnih supernamirnica za njegu kože - uključujući ulje masline i jojobe za zdraviji izgled kože, plus vitamin E. Naš revolucionarni tekući puder ima 24-satnu hidrataciju i srednje prekrivanje koje trenutno ujednačava ten, a dostupan je u čak 56 blistavih nijansi. 

PREDNOSTI: 

+209% trenutne hidratacije koja koži pruža puniji, glađi i blistaviji izgled 

Dugotrajan i postojan sjaj (12 sati)

Hidratacija (24 sata) 

Zaglađuje i ujednačava ton kože

Jača kožnu barijeru za 38%

RUŽ

NAJ OLEARI: True Icon ruž za usne

Ultramoderna interpretacija klasičnog ruža za usne, ugodan za nošenje i dugotrajne pune boje. TRUE ICON LIPSTICK ima izvanrednu teksturu, bogatu, ali laganu i s neusporedivim otpuštanjem boje, za usne koje su nevjerojatno pune i zavodljive.

Posebna mješavina pudera i voskova stvara jedinstven, gotovo baršunast osjećaj koji nošenje ruža za usne pretvara u potpuno novo iskustvo. Intenzivan, zasićen pigment je dugotrajan, ostaje ugodan na usnama i ne razmazuje se. S nježnim mirisom vanilije. Dermatološki ispitano. 

AVON: Hydramatic sjajni ruž za usne

Hydramatic ruž za usne pruža kompletnu njegu uz više od 50 % hidratantnih sastojaka, koji osiguravaju trenutnu i dugotrajnu hidrataciju, čineći usne punijima i glatkijima*. Uz to, ovaj luksuzno formulirani ruž donosi intenzivnu boju i sjaj. Dodatno, jača hidratantnu barijeru** usana kako bi se spriječilo isušivanje, pružajući im dodatnu zaštitu zahvaljujući SPF 2.

*na temelju istraživanja  potrošača sa 100 sudionica

**na temelju kliničkog ispitivanja učinkovitosti s 22 sudionice

***na temelju istraživanja potrošača  sa 100 sudionica u srpnju 2022.

ESTÉE LAUDER: Pure Color Creme Lipstick Ruž za usne

Ovaj dugotrajni ruž učinit će tvoje usne dojmljivim s 10 sati postojanosti boje. Mat finiš pruža baršunasti izgled usana, potpuno prekivanje dok njeguje usne uz pomoć Moisture Lock kompleksa. Tvoje usne će trenutno izgledati punašno i zaglađeno, a s vremenom postaju definiranije i oblikovanije – čak i nakon uklanjanja ruža. Zlatno pakiranje s magnetskim poklopcem užitak je imati i držati. Moisture Lock kompleks sadrži mješavinu moćnih ulja i biljnog ekstrakta za trenutnu njegu, hidrataciju i punašnost tvojih usana. Snažna mješavina ulja: ulje sjemenki crvene maline, ulje livadne pjene i ulje sjemenki marelice njeguju usne. Ekstrakt Salicornia Herbacea: snažan biljni ekstrakt održava vlažnost i ugodu.

Frankly Good: Dune Shimmer, mat tekući ruž za usne

Mat tekući ruž tvojim će usnama dati potpuno novu dimenziju predivnih nijansi! Elegantna tekstura, formulirana da bude dugotrajna, obogaćena hidratantnim prirodnim uljima  maslinovog lista i grožđanih sjemenki daje baršunasti osjećaj na usnama, bez njihovog sušenja. Visoka pigmentacija bez konzervansa, parabena i alergena.

OČI I OBRVE

DOLCE & GABBANA: Devotion Mascara Extreme Volume 

Devotion Extreme Volume maskara povećava volumen trepavica za +205%***, odmah podižući svaku trepavicu s vidljivim rezultatima koji traju cijeli dan. Inovativna formula dolazi u jednoj nijansi Total Black koja je ultrasjajna i otporna na znoj,

za dojmljive lepršave trepavice koje vaš pogled čine besprijekornim cijeli dan.

AKTIVNI SASTOJCI

- Kalabrijska naranča, poznata po tome da štiti trepavice.

- D-Panthenol, poznat po tome da poboljšava gustoću i snagu trepavica.

PERFORMANSE

Dugotrajna, do 36 sati* nošenja

+205% povećanja volumena trepavica***

100% ispitanika vidi ultra-crni učinak liftinga**

95% ispitanika se slaže da maskara traje cijeli dan**

Četkica pomaže uhvatiti i najkraće i unutarnje trepavice

Veganska formula****

* Klinički test

** Test samoprocjene

*** Nakon 5 slojeva

**** Formula ne sadrži nikakve sastojke životinjskog podrijetla

MANUELA PICARD: Precision Brow Mascara

Vrlo precizna maskara za obrve sa ekskluzivnom četkicom za savršeno nanošenje.

U samo jednom potezu daje dugotrajnu savršenu boju, volumen i fiksira dlačice.

Sadrži vitamin E i ricinusovo ulje.

Veganski proizvod. 

Kallos: Eyeliner black/ brown, soft tip

Supet precizan i otporan eyeliner koji je prošao test tuširanja i kupanja u moru. Smeđi eyeliner se zbog svoje postojanosti i preciznog aplikatora, sve više  koristi za iscrtavanje dlačica obrva.

Kallos: Brow Fix, Plump&Boost, 3u1 prozirni gel za obrve

3 u 1 super strong gel za fiksiranje obrva. Prozirni styling gel koji istovremeno fiksira, njeguje i potiče regeneraciju dlake.

Za razliku od sličnih proizvoda dostupnih na tržištu, ovaj gel pruža iznimno snažno fiksiranje obrva, bez isušivanja. Bogate i prozirne teksture. Sadrži biljne PEPTIDE, EKSTRAKT ALGE i HIJALURONAT koji njeguju i snažno hidratiziraju obrve, a biljni vosak ih učvršćuje i dugotrajno fiksira. Savršen styling za cijeli dan.

VEGANSKI PROIZVOD

Fix, plump & boost gel se preporuča koristiti za održavanje brow lift efekta i savršena je

nadopuna svakodnevnoj beauty rutini.

Sadrži:

VITAMIN E

PEPTIDE

HYALURONAT

 

Elle Beauty Awards