Ariana grande u Oscar de la Renta haljini
Profimedia/ //

Ariana grande u Oscar de la Renta haljini

Prilikom predstavljanja novog filma "Wicked" na prestižnom događanju CinemaConu, Ariana Grande i Cynthia Erivo okupirale su pozornost svih prisutnih, odjevene u outfite koji su savršeno odražavali likove koje glume u nadolazećoj filmskoj adaptaciji voljenog mjuzikla, zlu vješticu Elphabu i dobru vješticu Glindu.

Nas je ovaj put ipak više oduševio outfit dobre vještice koju utjelovljuje Ariana Grande. Pjevačica se za ovu prigodu odlučila za kratku ružičastu haljinu Oscara se la Renet koja zapravo predstavlja cvijet s razgranatim laticama i potvrđuje kako je Ariana i dalje u svojoj pinky fazi, čiji smo vrhunac vidjeli na nedavnim Oscarima na kojima nam je isporučila jedno od svojih boljih izdanja. Haljinu je upotpunila sa chic bijelim salonkama, a kosu je digla u elegantnu ponđu koja joj je savršeno pristajala.

Ariana Grande na CinemaConu
Profimedia

Ariana Grande na CinemaConu

Ovo nije prvi put da smo se uvjerili kako su Adriana i Oscar de la Renta savršeni spoj jer je pjevačica već nekoliko puta nosila haljine poznatog dizajnera. Sjetimo se samo slične mini haljine s realističnim 3D cvjetnim ukrasima u ružičastoj, crvenoj i bijeloj boji koju je Ariana nosila u veljači ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Cijelom look dodatno je doprinijela Arianina plava kosa koja se savršeno slagala s njezinim tenom, a iako su mnogi komentirali kako je odlazak u plavo jedna od njezinih najvećih beauty grešaka, Ariana nam je dokazala kako to ipak nije slučaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wicked Movie Updates (@wickedupdate)

Film Wicked će predstavljati dvodijelnu adaptacija broadwayskog mjuzikla koji je zapravo preteča hit romanu Čarobnjak iz Oza, a uz Arianu i Cynthiju na događaju su bili i Jeff Goldblum (koji igra čarobnjaka), Jonathan Bailey (Fiyero), Michelle Yeoh (Madame Morrible), producent Marc Platt i redatelj Jon M. Chu. Prvi dio filma najavljen je za 27. studenog, dok drugi dolazi 26. studenog 2025., a moramo priznati kako jedva čekamo vidjeti kako će Ariana i ostali glumci utjeloviti poznate likove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wicked Movie (@wickedmovie)

 

 

 

 

 

Moda