Petra Bianco
Mateo Mučnjak/ //

Petra Bianco

Cover zvijezda našeg najnovijeg broja, Petra Bianco, pravo je utemeljenje prirodnosti, održivosti, majčinstva i stila. Svega onoga što zapravo novi broj Earth Mother predstavlja i o čemu smo razgovarali na Elle x Patrizia Pepe panelu koji se jučer održao u Patrizia Pepe trgovini u Zagrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Croatia (@ellecroatia)

Sve panelistice su izgledale besprijekorno, ali moramo priznati kako nas je posebno oduševila upravo Petra koja je za ovu prigodu odabrala Isa Boulder haljinu u zemljanoj nijansi koja je savršeno odgovarala temi. No, nije boja jedina stavka koja je pomogla ovoj prekrasnoj uskoj, asimetričnoj haljini da ispuni sve kriterije kako bi bila savršeni odabir za ovaj panel i dobila našu titulu najboljeg looka dana.

Petra Bianco
Mateo Mučnjak/

Petra Bianco

Darija Walter, Jelena Veljača, Daria Lorenci i Petra Bianco
Mateo Mučnjak/

Darija Walter, Jelena Veljača, Daria Lorenci i Petra Bianco

Haljinu prije svega potpisuje ekološki osviješteni, unikatni brend Isa Boulder, osnovan od strane dvije indonezijske dizajnerice. Brend je zapravo utemeljen na Baliju, a budući da smo upoznati s Petrinom ljubavi prema Indoneziji rekli bismo da haljina krije puno dublju priču nego što se to na prvu čini.

Petra Bianco

Haljina je Petri pristajala kao salivena, a osim ekološkog brenda, Petra je na panelu podijelila još jednu zanimljivost u vezi iste. Naime, haljinu je posudila od prijateljice, iako je prvobitno u planu imala skroz drugi model koji je kupila u Italiji. To je samo još jedan element koji u fokus stavlja održive prakse koje možemo primijeniti u našem svakodnevnom životu kako bismo pridonijeli ekologiji i smanjenu kupovine, odnosno potrošnje.

Daria Lorenci i Petra Bianco
Mateo Mučnjak/

Daria Lorenci i Petra Bianco

Petra Bianco
Mateo Mučnjak/

Petra Bianco

Prijateljica joj je rekla kako jednostavno mora obući ovu haljinu aludirajući naravno na priču iza iste, a mi se ne možemo više složiti s njom. Ovo je uistinu savršena haljina kako za Petru, tako i za temu panela i novog broja. Oduševljeni smo!

Moda