Emily Ratajkowski
Profimedia //

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski je vječna it-djevojka čiji stil redovno pratimo, te iz njega nerijetko izvlačimo dobre savjete za vlastiti stil i unaprjeđenje komada u našim ormarima. Emily je ovog puta viđena u modnoj kombinaciji koja spaja nekoliko hit ljetnih trendova s jednim koji je vladao početkom ove godine - western i cowboy core estetikom.

Od milja nazvana EmRata je na ulicama New Yorka viđena u trendy svilenoj kombinaciji krem suknje i tamnijeg topa. Uz to je spojila zlatne naušnice, upečatljive naočale i Coach torbu, no nas su najviše zaintrigirale njene čizme. Po ljeti? Apsolutno.

Cowboy core trend je počeo dominirati modnim svijetom taman oko Louis Vuitton revije koja se gotovo u potpunosti temeljila na američkom kauboju i domorocima. Iako se pretpostavljalo kako će ovaj trend izumrijeti dolaskom toplijih dana i pričekati jesen, izgleda da se odvažne fashionistice poput Emily usude nositi ovaj trend i ljeti. Vjerojatno je ključ u kombiniranju teških, lakiranih kaubojskih cipela s laganim i prozračnim komadima od svile ili lana. Definitivno nas je inspirirala da i mi isprobamo ovu metodu!

Moda