Chanel Beauty
Instagram //

Chanel Beauty

Svjesni smo da je ljeto završilo i da bronzer možda nije makeup proizvod za kojim ćemo najčešće posegnuti u neseser. Danas se stvorio narativ da se bronzer koristi samo kada je toplo vrijeme i kada dobijemo malo boje na suncu. Jasno je da tada može izgledati bolje, ali se ne treba koristiti isključivo u takvim situacijama. 

@oliviaamcdowell If you’ve tried it, are you as obsessed as I am? #chanelcreambronzer #chanelbeauty #browngirlbronzers #summermakeup ♬ original sound - Olivia

Bit je u tome da se treba pogoditi nijansa. Ako zimi imate malo svjetliju put, onda nema potrebe da se koristi tamni bronzer. Korištenje krive nijanse je kao da koristite krivu nijansu pudera, zaista nema razlike. Bronzeri se, kao i svaka druga boja na licu, trebaju prilagoditi. Ponekad i brendovi nemaju dovoljno široku paletu nijansi, pa onda otiđu u isključivo tamniji spektar. Često budu previše narančasti ili čak crveni što svakako ne tražimo u ovom proizvodu za lice. 

Bronzer koji je prema mnogima ispunio sve kućice za listi je Chanelov Les Beiges Bronzing Cream. Već godinama je ovo jedan od najprodavanijih bronzera na makeup tržištu. Može ga se kupiti u tri nijanse što prije otprilike 4 godine nije bio slučaj. Tada je bila dostupna samo jedna nijansa. Forte ovog proizvoda je što ne sadrži jaki pigment što je slučaj s većinom proizvoda ovog brenda. To nisu loše vijesti zato što onda lakše možete dodavati slojeve. Ovo vam omogućava da imate više kontrole nad proizvodom. 

@skincarewithjoanna Expensive bronzer I don’t regret buying ✨ @ChanelOfficial Les Beiges Bronzing Cream in shade 390 Soleil Tan Bronze. Hands down the best cream bronzer I’ve tried. It blends beautifully leaving a natural-looking, healthy, sun-kissed glow on my skin ✨I’m obsessed! #chanel #lesbeiges #chanelmakeup #chanelbeauty #bronzer #glow #makeup #beauty #skincare #trending #fyp ♬ popular - the weeknd (edit audio) - IAMPRATHEEK

S obzirom na cijenu Chanelovog proizvoda, pronašli smo dupe u drogeriji - Revolution Ultra Cream bronzer. Pakiranje je drugačije od Chanelovog, ali su oba proizvoda kremaste teksture. Obje formule obećavaju prirodni izgled, te se lako nanose.

Ljepota