Bella Hadid
Instagram //

Bella Hadid

Prva fotografije koje mi momentalno padaju na pamet kada netko spomene ulja za usne su one Belle Hadid koja nakon što je plakala, stavila ulje za usne. Prvo ulje za usne koje je ovaj proizvod stavilo u središte beauty industrije je Diorovo. To ide ruku pod ruku s opsesijom sa sjajnim usnama koja je počela od korone. Razdoblje kada nismo mogli nositi ruževe jer su nam usne bile pokrivene, počeli smo se okretati hidratantnim proizvodima koji nisu običan balzam već imaju malo više sjaja i boje. 

@celebrities697 #bellahadid #gigihadid #for #foryou #celebrity #videoviral #celebrities #viraltiktok #viralintheworld #viralusa #usa #unitedstates #paparazzi #lipgloss #gloss ♬ Just Dance - Lady Gaga

Glavna funkcija ulja za usne je dubinska hidratacija. Za razliku od balzama za usne, koji često samo zadržavaju vlagu, ulja imaju sposobnost prodrijeti dublje u kožu i obnavljati je iznutra. Ulja za usne pružaju suptilan, prirodni sjaj koji osvježava izgled usana bez teškog, ljepljivog osjećaja koji mogu ostaviti sjajevi za usne. Razlika između sjajila za usne i ulja je što ulja za usne sadrže sastojke poput kokosovog, bademovog ili ricinusovog ulja. Bogata su vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu u obnovi i hidrataciji usana. Mnoge formule sadrže i dodatke poput vitamina E, koji djeluje kao antioksidans, štiteći usne od vanjskih utjecaja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clarins Official (@clarinsofficial)

Prirodna ulja stvaraju zaštitni sloj na usnama koji ih štiti od isušivanja i vanjskih utjecaja kao što su hladnoća, sunce i zagađenje. Ulja za usne mogu se koristiti samostalno, kao svakodnevna njega, ili kao završni sloj preko ruža, kako bi se postigao sjaj i dodatna hidratacija. Mogu izgledati predivno samo s olovkom za usne. Olovka može ići preko cijelih usana, ali i samo na rubove kako bi usne izgledale puno i definirano. 

Ljepota