© Instagram/@elsahosk
© Instagram/@elsahosk //

© Instagram/@elsahosk

Jednostavni make-up i poznata izreka "manje je više" može pasti u zaborav sa novim trendom koji dolazi. Riječ je o revenge make-upu ili u doslovnom prijevodu 'osvetničkom make-upu' koji naglasak stavlja na samouvjereni izgled.

Kada je riječ o ovom looku, ne razlikuje previše od ostalih večernjih lookova za koje se odlučimo prilikom večernjeg izlasks. Važno je istaknuti crte i konture lica različitim tehnikama šminkanja. Naglašene oči, kontura lica ili tamniji ruž na ustima jedne su od glavnih karakteristika ovog make-up looka, a manekenka Elsa Hosk jedna je od predstavnica ovog looka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Na oči se nanosi eyeliner za efekt mačkastog pogleda, a isti rezultat može se postići i olovkom za oči koju je potrebno lagano izblendati. Tako ćete make-upu dati novu dimenziju bez previše truda, a rezultat neće izostati. prilikom izbora sjenila, koriste se najčešće tamnije smeđe, čokoladne nijanse koje daju na zavodljivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josefine Haaning Jensen (@josefinehj)

Važan je i odabir ruža, a on mora biti tamnije nijanse. Ovisno o tonu i boji kože izaberite onaj koji najviše odgovara vašem tipu. Crvene nijanse i smeđe čokoladne nijanse najbolje će se uklopiti u ovakvu vrstu looka. Bronzer također igra veliku ulogu. Njime ćete istaknuti svoje najbolje crte lica, a cijeli look zaokružite rumenilom koji će vratiti boju licu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer)

 

 

Ljepota