@dior
Instagram //

@dior

Rosalía je španjolska pop pjevačica koja je već više puta viđena na bitnim događajima obučena u Dior, francuski luksuzni brend. Prošloga tjedna na Met Gali nosila crnu Dior haljinu s dugim šlepom i neobičnim veom, a sada je službeno njihovo zaštitno lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Pridružila se ženskom timu Diorinih muza, Nataliji Portman i Charlize Theron, a svoje sponzorstvo otvorila je reklamom za ikoničnu Lady Dior torbu. Rosalia je zaštitno lice kampanje za Lady Dior, za koju je zaslužna američka fotografkinja Collier Schorr. Odlučili su se za bezvremenske lookove, tako da pjevačica nosi crno odijelo, bijelu košulju i bež baloner a glavna zvijezda večeri je naravno torba Lady Dior. Drugi look sastojao se od bijele večernje haljine s perlicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dior Official (@dior)

Maria Grazia Chiuri, kreativna direktorica ženske mode u Dioru se još davnih dana zaljubila u Rosalíjinu glazbu te njenu predanost prema glazbi, a kada su napokon srele uživo Maria je shvatila da bi Rosalía bila savršena ambasadorica Diora zbog načina na koji predstavlja sebe, svoju snagu, ženstvenost i kreativnost. Dizajnerica je čak koristila isječke iz Rosalíjinog drugog  albuma "El Mal Querer," za soundtrack svoje cruise revije 2023. u Sevilli, u Španjolskoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dior Official (@dior)

Zanimljiva je činjenica da je ovo prvi put od 2016. da je neka slavna osoba postala zaštitno lice reklamne kampanje za Lady Dior, koja je izvorno lansirana 1995. i usko je povezana s princezom Dianom, po kojoj je i dobila ime.

Moda