Nespresso
Promo //

Nespresso

Inspirirana raskošnim destinacijama poput Francuske rivijere, grčkih otoka i Jadrana, šarena ljetna kolekcija Nezaboravno mediteransko ljeto dizajnirana je da miriše, izgleda i ima okus kao odmor iz snova. Nespresso je angažirao stručnjake na Institutu za boje Pantone koji su kreirali senzornu paletu koja odražava duh mediteranskih primorskih gradova, s ključnom nijansom Mandarin Orange, uz Habanero Gold, Muskmelon, Aquarelle i Blue lolite. S limitiranom serijom dodataka i inspirirana Mediteranom, dizajniranom za uživanje na ledu, svaki gutljaj postaje poput putovanja i stvara trajnu uspomenu, od osvježavajućeg grčkog recepta Freddo Cappuccino do uvijek modernog talijanskog Caffe Shakerato. Svako ljeto ima svoje jedinstvene uspomene, a Nespresso ih želi učiniti nezaboravnima. 

Posebno osmišljena kava idealna za uživanje i pripremu s ledom

Nespresso počinje ljeto uz hladne kave limitirane serije kreirane za tople dane. Vertuo Sunny Almond Vanilla Over Ice glatka je i osvježavajuća kava ugodne arome s lagano prženim zrnima Arabike, koja podsjeća na krstarenje kroz mediteransko ljeto. Ova nova aromatizirana kava dolazi u Habanero Gold pakiranju, dizajniranom u suradnji s Pantoneom i s neizostavnim Pantone čipom. 

Glavni stup Nespresso ljetne kolekcije čine Coconut Flavour Over Ice za Original liniju i Tropical Coconut Flavour Over Ice za Vertuo; kave s aromom kokosa koje se pripremaju s ledom, a koje dodaju egzotičnost vašim ljetnim danima. 

Ljubitelji kave mogu nastaviti uživati u Freddo Delicato i Freddo Intenso za Original liniju i Ice Leggero & Ice Forte za Vertuo, koji su dio Nespresso sezonske Barista Creations for Ice linije. 

Aparati i dodaci u Pantone bojama koji potiču radost

Serija aparata i dodataka spremnih za ljeto upotpunjuje novu kolekciju, a svaka je ukrašena Pantonei bojama koje podižu raspoloženje i kultnim Pantone čipom. Vertuo Pop i Essenza Mini ponovno su osmišljeni u limitiranom izdanju Mandarin Orange tako da vaše iskustvo kave odgovara vašem ljetnom osjećaju – linija pjenilica za mlijeko Aeroccino 3 također je ovog ljeta dobila novog člana obitelji u boji Mandarin Orange. 

Kolekcija Nezaboravno mediteransko ljeto ne bi bila potpuna bez nove, limitirane serije Nespresso x Pantone šalica za kavu, savršenih za uživanje uz omiljenu kavu. Putne šalice, posude za hladnu kavu i kalupi za led iz Nomad linije dobile su svjež izgled uz Pantone boje.

Osvježavajući recepti za ljeto 

Hvatajući ljetne vibracije u čaši, Nespresso kreativni novi recepti nude ljubiteljima kave ukusni doručak, ručak ili večernju poslasticu. Recept Golden Sunrise Delight kombinira med i limunovu koru za malo dodatne slatkoće u danima okupanima suncem. Sve nove recepte možete pronaći i na Nespresso webu. 

Lifestyle