Launchmetrics //

Ponekad neke stvari ne idu onako kao smo zamišljali pa se dogodi da se iz trgovine vratimo s mnogo više proizvoda nego što smo planirali. Sigurno ste upoznati s onim osjećajem - to je upravo ono što tržim već duže vrijeme! Takav osjećaj smo mi imali kada smo ugledali ove proizvode i otkrili njihovu svrhu - dogodili su se leptirići u trbuhu i ljubav na prvi pogled. Nadamo se da će jednake osjećaje izazvati i u vama.

Predstavljamo vam nominirane proizvode u rubrici Ljubav na prvi pogled. I vaš glas nam je važan prilikom izbora najboljih proizvoda! Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje. 

UCHKA: Nurishing serum

Ekskluzivna kombinacija hladno prešanih ulja obogaćena biljnim ekstraktima antioksidativnog djelovanja okosnica je aktivnog učinka Nourishing Seruma. Svaka kap luksuznog koncentriranog seruma daje koži snažan impuls obnove, oživljava umornu kožu i daje joj novi sjaj. Nourishing Serum za lice, vrat i dekolte primarno je namijenjen njezi zrele kože, s primjetnim znakovima starenja, koja je izgubila svoj sjaj te joj je potrebna instant booster doza obnove. U tom smislu, ovaj serum pruža nezamjenjiv ritual njege koji hrani i obnavlja i najzahtjevniju kožu.

MELEM: Melem GLOW&GO

Melem x glow&go je tonirani, puder-losion za tijelo s finim zlatnim prahom koji u trenu ujednačava ten, prekriva sitne nepravilnosti te stvara dojam lagano osunčanog tena. Hidratantna formulacija lijepo se, ravnomjerno razmazuje i brzo upija u kožu. Sitne, nježne zlatne čestice obavijaju kožu luksuznim sjajem time dajući svježinu i poseban dojam blistavo lijepe i njegovane kože. Neodoljivog mirisa, koži pruža osjećaj čistog luksuza. Melem x glow&go puder-losion može se koristiti za nježno konturiranje svijetlog tena lica i toniranje cijelog tijela s ciljem postizanja nježne osunčanosti s posebnim "glow" učinkom. Nakon nanošenja potrebno je pričekati da se losion upije u kožu kako se ne bi preslikavao na odjeću, te oprati ruke i tako s njih ukloniti višak kreme.

BIOBAZA: Tropic Sun, maglica za lice, tijelo, kosu 

Proizvod je lagane, nemasne teksture, a svojim biranim sastojcima moćno osvježava, intenzivno i dugotrajno hidratizira te potiče prirodno postizanje brončanog tena. Koristite na plaži, ali i kao after-sun njegu za predivan, dugotrajan i svilenkast ten jer predivno miriše i ne ostavlja mastan trag.Upotreba: raspršiti po licu i tijelu tijekom sunčanja. Može se koristiti u kombinaciji s proizvodima za sunčanje. Kao after-sun njegu raspršiti na čistu i suhu kožu lica i tijela. Upozorenje: Izbjegavati direktan kontakt s očima. Ne sadrži zaštitni faktor pa se preporučuje koristiti s proizvodima za zaštitu od sunca.

FRANKY GOOD: Milky Smoothy: Lip Therapy

Izvanredna kombinacija ulja - maslinovog lista, grožđanih sjemenki, bademovog, kokosovog i ulja sjemena ricinusa, shea maslac, te kozje mlijeko pružit će tvojim usnama cjelodnevnu i prijeko potrebnu noćnu zaštitu. Milky Smoother obnavlja, hrani i hidratizira usne, podupire prirodno obnavljanje barijerne funkcije kože, smiruje iritaciju, a koža postaje meka i baršunasata.


TWEEZERMAN: Pinceta s kosim vrhom

Savršeno poravnati i ručno isturpijani vrhovi pod kutem od 25° za precizno i ​​lako oblikovanje obrva. Način izrade pincete osigurava da se ravnomjerno i čvrsto zatvori pri svakoj uporabi kako bi uhvatila lomljive dlačice. Ručno isturpijani vrhovi savršeno su poravnati kako bi uhvatili svaku vlas, svaki put. Izbor vizažista, modela, slavnih ličnosti i onih koji traže najbolje. Pinceta ima prestižni certifikat i status u Allurovoj kući slavnih. Pinceta s kosim vrhom dostupna je u više nijansi kao što su Classic, Geranium, Midnight Sky, Pretty in Pink, Rose Gold, Ultra precision.

DOLCE & GABBANA: Devotion Illuminating Face Powder

Devotion Illuminating Face Powder jedinstveni je highlighter koji pruža prirodan sjaj. Njegova formula u prahu obogaćena uljima i bisernim pigmentima stvara blistavi efekt na najvišim točkama vašeg lica. Formula Dolce&Gabbana Devotion Illuminating highlightera kombinira prednosti tekućih i puderastih highlightera u jednom proizvodu, zahvaljujući svojoj formuli prožetoj uljem obogaćenim veganskim*** sastojcima, uključujući aktivni sastojak prerađen iz talijanskog grožđa, poznat po jačanju proizvodnje kolagena. Univerzalna nijansa odmah pruža blistav izgled svim tonovima kože. 

AKTIVNI SASTOJCI

Talijansko grožđe - poznato po jačanju proizvodnje kolagena i nevjerojatno bogato

anti-oksidantima i polifenolima što ga čini snažnim aktivnim sastojkom za hidrataciju

kože.

PERFORMANSE

• Dugotrajan, do 16H* nošenja

• Univerzalna nijansa koja naglašava sve tonove kože**

• Učinak liftinga i razbuđivanja kože **

• Dolazi s četkicom izrađenom po mjeri, ravnog i izduženog oblika koji se može

koristiti na različitim dijelovima lica.

* Klinički test

** Rezultat šminkanja

*** Formula ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla

THE MERCHANT OF VENICE, Maria Callas Eau de Parfum

Proslavljajući 100. obljetnicu rođenja Marie Callas, The Merchant of Venice predstavlja 

prvi službeni miris inspiriran divom. Kultni miris koji utjelovljuje njezinu bit i eleganciju. Eau de Parfum s cvjetnim notama, izražavajući ženstvenost dive i skrivajući duboku bazu jantara s višestrukim, ali postojanim karakterom, poput osobnosti Marie Callas. Moderan miris koji redefinira klasični chypre akord. Sjajna mandarina i limun prvo se isprepliću sa svježim crnim paprom.

Kultna ruža i nježni pupoljci nerolija dodaju ženstvenost i eleganciju, dok dubina cedrovine, georgijevog drveta i melodičnog Akigalawooda daje snagu i privlačnost kreaciji. Doživite skladan spoj tradicije i modernosti s mirisom u kojem se svjetlina isprepliće s dubinom stvarajući zadivljujući vibrantni kontrast i ostavljajući trajan dojam.

 

OLFAKTIVNA KREACIJA:

Gornje note: Limone Italia, Mandarino Integrale Italija Orpur™,

Olio di pepe nero Madagascar Orpur™

Note srca: Accordo Verde Croccante, Accordo di Rosa e Ribes, Boccioli di Neroli

Sjeverna Afrika Orpur™

Bazne note: Akigalawood™, Georgiwood™, Legno di cedro Texas Orpur™,

Legno di cedro Virginia Orpur™

 

Elle Beauty Awards