Taylor Swift
Profimedia //

Taylor Swift

Taylor Swift se neće vratiti u London na svoju turneju Eras Tour do kolovoza, ali obožavatelji mogu proslaviti njezinu glazbenu ostavštinu u Muzeju Victoria i Alberta od ovog mjeseca.

"Oduševljeni smo što možemo prikazati niz ikoničnih lookova koje je Taylor Swift nosila na V&A ovog ljeta, a svaki slavi poglavlje u umjetničinom glazbenom putovanju", izjavila je viša kustosica, kazalište i izvedba, Kate Bailey u izjavi na web stranici muzeja. “Pjesme Taylor Swift, poput predmeta, pričaju priče, često crpeći iz umjetnosti, povijesti i književnosti. Nadamo se da će ova kazališna staza kroz muzej potaknuti znatiželjne posjetitelje da otkriju više o izvođačici, njezinoj kreativnosti i V&A objektima.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Swiftino glazbeno putovanje bit će istaknuto na izložbi sa 16 lookova koje je nosila dobitnica Grammyja, 34, izloženih ovog ljeta. Osim fokusiranja na dijelove pjevačičine turneje po Ujedinjenom Kraljevstvu, dio muzeja će "slaviti kreativnost njezinih kostima, tekstova i glazbenih videa, kao i istraživanje globalnog fenomena pop ikone", navodi se na web stranici V&A. Kostimi i dodaci iz njene "osobne arhive" bit će vidljivi tijekom obilaska područja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria and Albert Museum (@vamuseum)

"Kostimi će stajati uz instrumente, glazbene nagrade, scenarije i dosad neviđenu arhivu koja će istraživati ​​njezino djetinjstvo i ostavštinu u glazbenoj industriji", objavio je muzej, koji se nalazi u londonskom kvartu South Kensington, na službenoj stranici izložbe. "Uronite u osobni svijet i kreativnost Taylor Swift, u slavnje njenog revolucionarnog utjecaja na svjetsku scenu i Swiftie fan bazu." Taylor Swift: Songbook Trail trajat će od 27. srpnja do 8. rujna. Swift se u međuvremenu sprema vratiti za još pet Eras Tour nastupa na londonskom stadionu Wembley koji počinje u četvrtak, 15. kolovoza.

Pop kultura