© Unsplash
//

© Unsplash

Nekada su intimnija druženja u krugu najuže obitelji i prijatelja najbolja i najugodnija. Uz dobru ekipu uvijek je potrebna dobra hrana i nezaobilazna ponuda pića koja će se savršeno sljubiti uz hranu. Bez dobre atmosfere nema ni dobrog partya, a iako smo naviknuli da domaćini stalno brinu o svakom detalju uz mini bar u sklopu vašeg doma organiziranje partija biti će jednostavnije. 

Mini bar je glavni kućanski dodatak za svakog kolekcionara kvalitetnog pića no može poslužiti i kao dekoracija koja će dodatno upotpuniti prostor. Ako ste ipak jedan od onih koji ima u planu korisiti mini bar kada vam dođu gosti ovo su neki od trendova koji vladaju u svijetu uređenja mini bara. 

Nisko osvijetljeni mini bar

Manjak svijetla u mini baru dati će dozu misterije, a to će se dobro odraziti i na party atmosferu. Prigušeno svijetlo stvoriti će intimnije ozračje koje će utjecati na atmosferu. Dizajn mini bara možete prilagoditi svijetlini koja prevladava pa će tako tamnije nijanse namještaja ići idealno uz ovaj trend. 

© Unsplash

© Unsplash

Bijeli mini bar

Bijela boja oduvijek daje dojam luksuza i čistoće, a u kombinaciji s pozlaćenim detaljima sveukupni dojam bit će još bolji. Mini bar nije samo prostor u koji dođete kada si želite napraviti piće nego to je često prostor u kojem se razgovara. Upravo iz tog razloga je bitno da je ugodan, ali može se i u prostor unjeti doza luksuza. Kombinacija bijele boje, pozlaćenih detalja i mramorne ploče stvoriti će upravo takav doživljaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susi Handayani (@susihandayani80)

Kombinacija raznih boja

Ako želite u vaš dom dodati malo života i dozu energičnosti to ćete sigurno postići kombiniranjem što više boja. Iako se većina ljudi suzdržava kombinirati više različitih boja prostor poput mini bara idealno je da se poigrate s dizajnom i bojama. Koristite čaše različitih boja ili neke druge dodatke za uređenje interijera kako biste stvorili jednu veselu cjelinu. Prostor će dobiti jednu potpuno novu dimenziju koja će zasigurno oduševiti svakoga tko posjeti vaš dom. 

Ružičasti mini bar

Ružičasta je bila jedan od najvećih hitova prošle sezone, ali to ne znači da ju nećemo viđati u svijetu interijera. Tko kaže da mini bar ne može imati malo boje u sebi ili biti neke totalno neočekivane boje? Ružičasti mini bar odlična je opcija ako se ne bojite eksperimentirati s dizajnom, a u prostoru će se odlično uklopiti i nekoliko boca rosea kao ukras. 

© Unsplash

© Unsplash

Mini bar na otvorenom 

Proljetno vrijeme samo što nije došlo stoga je mini bar na otvorenom potpuno logično rješenje. Ako imate vrt s natkrivenim prostorom to je idealno mjesto za napraviti mini bar na otvorenom. Tako će vam i pića biti nadohvat ruke na proljetnom bbq partyu. 

Foto: Pexels

Foto: Pexels

 

Lifestyle