© IMAXTree by Launchmetrics
© IMAXTree by Launchmetrics //

© IMAXTree by Launchmetrics

Čini se kako je došlo vrijeme da plava šminka zavlada beauty svijetom. Plave olovke za oči, sjenila za oči i plave maskare preuzeli su tron crne maskare. Električni stil 80-tih godina prošlog stoljeća postaje sve popularniji, a korištenje plave maskare idealan je način kako osvježiti svakodnevnu make-up rutinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty)

Nedavno je i popularna nijansa bila icy blue stoga ne čudi kako popularnost plave ne prestaje. Dua Lipa bila jedna od slavnih it djevojaka koja je savršeno ukomponirala boju u svoj make-up look. Ipak, ako je riječ o every day make-upu plava maskara će donjeti dašak svježine i suptilnu promjenu.

Plava maskara ne mora nužno označiti hrabar iskorak u make-upu. Mi bismo je kombinirali uz nude ruž kako bi maskara došla do izražaja, a upravo je to savršena kombinacija za svaki dan kada biste htjeli malo promjeniti neke stvari u make-up rutini. Idealno ide uz svijetlije boje oči, a uz dodatak plavog sjenila ili kontrasnih narančastih tonova dobiti ćete pomalo otkačen i nesvakidašnji look koji neće proći nezamjećeno.

Iako je crna maskara i dalje najpopularnija na tržištu, u zadnje vrijeme sve su više zastupljene druge boje. Kako plava maskara se polako vraća u modu, sve je veći izbor na tržištu. 

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Loreal Paris Voluminous Original Washable Bold, 9 eura

Promo foto
Promo foto

Promo foto

YSL Lash Clash maskara, 43 eura

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Dior Diorshow waterproof maskara, 45 eura

Promo foto
Promo foto

Promo foto

Kiko Cosmetic Smart Color maskara, 8 eura

Ljepota