instagram @jlo
//

instagram @jlo

Jedan od omiljenih hollywoodskih parova koji su svojoj ljubavi odlučili dati drugu šansu Jennifer Lopez i Ben Affleck odlučili su prodati kuću koju su kupili kada su stupili u brak. Nedavno su se pojavila šuškanja o tome da je njihovoj ljubavi došao kraj, a ovaj potez ne ide u prilog paru s aktualnim glasinama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WANNABE MAGAZINE (@wannabemagazine)

Čini se kako je ljubavna idila Jennifer Lopez i Bena Afflecka ipak gotova. Bračni par odlučio je prodati svoju zajedničku kuću u elitnom Beverly Hillsu. Procijenjena vrijednost imanja je na vrtoglavih 65 milijuna dolara, a par je tek prošle godine kupio to imanje. Nevolje u raju navodno traju već duže vrijeme pa tako Jeniffer i Ben već nekoliko mjeseci ne žive zajedno. Affleck je već iselio iz luksuzne vile, a pjevačica je otkazala ostatak turneje te ostala živjeti na Beverly Hillsu. 

Jennifer i Ben već su drugi puta dali šansu njihovoj ljubavi nakon što su početkom 2000-tih godina otkazali zaruke. Jedan od tada najpoznatijih celebrity parova bio je u vezi od 2002. godine do 2004. kada su prekinuli zaruke, Dvadeset godina kasnije oduševili su cijeli internet kada su ponovno objavili zaruke. Vjenčali su se u Los Angelesu, a potom su kupili zajedničku kuću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Prve glasine o nevoljama u raju pojavile su se nakon ovogodišnje Met Gale na koju je Jeniffer došla bez pratnje supruga, a par nije fotografiran zajedno u javnosti od kraja ožujka pa sve do nedavno. 

Je li ovo službeni kraj njihove ljubavi, ostaje nam vidjeti. 

Pop kultura