Taylor Swift
Profimedia //

Taylor Swift

It’s a pop emergency - Taylor Swift je danas predstavila svoj novi studijski album The Tortured Poets Society. Dugo očekivani album koji je najavila na ovogodišnjim nagradama Grammy se konačno našao u rukama i slušalicama njenih vjernih obožavatelja, a još je jedno iznenađenje sam broj pjesama na jednom od mnogobrojnih izdanja ovog albuma gdje ih se nalazi čak 31. Sigurni smo da svi jedva čekaju čuti novo izdanje na Eras turneji koja će vrlo skoro doći i na europski kontinent!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Svijet mode se također lagano budi, taman pred Met galu od koje smo udaljeni tek par tjedana. Najavljene su nove cruise kolekcije koje ćemo imati prilike gledati krajem ovog i početkom idućeg mjeseca, a među njima su se našli Chanel, Balenciaga, Versace i mnogi drugi. Dior i Louis Vuitton su već načeli sezonu prikazivanja cruise kolekcija koje se već tradicionalno održavaju na lokacijama dalekim od redovnih modnih metropola. Unatoč tome, Dior je prikazao svoju cruise kolekciju u New Yorku, a Louis Vuitton je ovoga puta odabrao interesantni Šangaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Louis Vuitton (@louisvuitton)

Stiže nam i nova suradnja za brend Jeana Paula Gaultiera. Tijekom ovog tjedna je objavljeno kako će novu pret-a-porter kolekciju za njegov brend dizajnirati Shayne Oliver, osnivač kultnog brenda Hood by Air koji od svog početka spaja senzibilitet visoke mode i naprednost ulične mode. Shayne Oliver je već nekoliko puta surađivao s brendovima puno većim od svog, primjerice s brendom Helmuta Langa, a njegovu se estetiku u modnoj industriji izuzetno cijeni. Sudeći po pretpregledu njegove kolekcije za Gaultiera, očekuje nas kolekcija prepuna nježnih materijala jukstaponiranim uz oštre i fetišističke elemente. Jedva čekamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jeanpaulgaultier

A tu je i nova kolekcija wunderkinda modne industrije, Simonea Portea Jacquemusa, koji je predstavio svoju novu bridal kolekciju. Kolekcijom je mislio na sve, od mlade do konobara, te se u kolekciji može pronaći nešto za svakog aktera vašeg prosječnog vjenčanja. Oduševile su nas njegove interpretacije formalnih odijela koje je ukrasio tilom i nježnim materijalima koji su svojstveniji glamuroznoj vjenčanici. Sigurni smo da ćemo ove godine vidjeti velik broj Jacquemus mladenki i mladoženja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUEMUS (@jacquemus)

Poput glamurozne vjenčanice je izgledala i fenomenalna Dolce&Gabbana haljina na Lani del Rey tijekom prvog vikenda poznatog glazbenog festivala Coachella. Lana del Rey je u potpunosti bacila publiku u trans svojim zavodljivim glasom i set listom koja je velikim dijelom slavila njene prve albume Born to Die, Paradise i Ultraviolence koji su dan danas kultni klasici i favoriti velike većine njenih obožavatelja. Na pozornicu je došla i s nje otišla motorom, a za njen besprijekoran i nikad bolji styling bili su zaduženi Molly Dickinson i brend Dolce&Gabbana. Puder plave kombinacije s kaubojskim čizmama su definitivno nešto što nismo od nje očekivali, a takvo iznenađenje je definitivno bilo ugodno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Del Rey (@lanadelreybr)

Osim toga, vjerno smo pratili Design Week, Fuorisalone i ostale manifestacije koje su glavni grad talijanske mode pretvorili u melting pot dobrog dizajna svake vrste. Milano je tijekom ovog tjedna postao glavno odredište za sve koji su željni suvremenog, inovativnog i nesvakidašnjeg uređenja životnog prostora, a tu su se pronašli i neki nama omiljeni brendovi. Od Roberto Cavalli stolova s životinjskim printom, Thom Browne kreveta koji asociraju na Americana period, te Guccija koji je još jednom svoju crvenu Ancora boju spustio u sferu namještaja, inspiracije za uređenje prostora modnim entuzijastima neće nedostajati. Ipak, nas su u redakciji najviše impresionirale avangardne svjetiljke koje je predstavio legendarni brend Loewe pod vodstvom Jonathana Andersona i LC14 tabure koji je preradila inovativna Bottega Veneta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cassina (@cassinaofficial)

Lifestyle