Philip B
//

Philip B

U opuštenom druženju u za tu prigodu posebnom uređenom prostoru, Philip B. je predstavio vlastitu liniju za njegu kose i tijela te govorio o svojim početcima u industriji ljepote osamdesetih godina. Nakon što je uvidio da izrazito oštećena kosa dobro reagira na smirujuća svojstva raznih biljnih ulja, stilist Philip Berkovitz je u kućnoj radinosti kreirao biljne pripravke za njegu kose svojih slavnih klijenata. Velika potražnja za tim ručno rađenim preparatima potaknula ga je da 1991. pokrene vlastiti brend šampona, regeneratora i tretmana za kosu na biljnoj bazi bez parabena.

Za razliku od uobičajenih proizvoda za njegu kose koji samo u tragovima sadrže prirodne ekstrakte, linije proizvoda Philip B. sadrže visoke koncentracije intenzivno regenerirajućih ulja biljaka, orašastih plodova i cvijeća, koja smiruju nadražena vlasišta i jačaju kosu nakon samo nekoliko tretmana.

Stotinjak gostiju, partnera i prijatelja brenda iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine sa slavnim gostom, gospodinom Philipom Berkowitzom, i njegovim poslovnim i privatnim partnerom Michaelom Huoberom provelo je inspirativno prijepodne u ležernom okupljanju. Elegantni prostor i ozračje ljetnog popodneva, koju je dodatno naglasio DJ Felver, nakratko nas je odvela na uzbudljivo upoznavanje luksuzne njege kose i tijela.

Uzvanici poput Lucije Šerbedžije, Marijane Batinić, Martine Tomčić, Tamare Vrdoljak, Iris Cekuš, Pedra Solza, Julije Nydal, Ecije Ojdanić, Željke Udovičić Pleština, Tare Thaller, Ivane Roščić, Ane Begić Tahiri, Ive Radić, Saše Jokovića, Saše Lozara, Saše Joke, Milene Maršić, Teute Mesaroš, Ante Pažanina, Ivane Vukušić, Korane Marović, Rite Rumora, Dajane Pajkić, Ivana Lozića, Damira Kedže, upoznali su i novitete koje brend planira lansirati u narednom periodu, kao što je Gentle Conditioner, te limitiranih proizvoda Chai Latte Body Wash i Chocolate Milk Body Wash.

Među slavne klijente Philipa B. ubrajaju se Nicole Kidman, Billie Eilish, Mick Jagger i Ariana Grande, a tretmane za kosu i vlasište preporučuju i celebrityji međi kojima su Sharon Stone, Matthew McConaughey, Lady Gaga i Millie Bobby Brown.

Proizvodi Philip B. mogu se pronaći u nekim od najluksuznijih frizerskih salona i trgovina u svijetu, kao što su Nordstrom, Barney’s, Bloomingdales, Isetan, Harrods, Bon Marche, Corte Ingles, Space NK.

U Hrvatskoj su proizvodi dostupni na prodajnim mjestima:

• Frizerski salon Glamour, Medvedgradska 39, Zagreb

• Parfumerija Lana, Bartola Kašića 8, Zagreb

• Lana Niche Perfumery, Mesnička 1, Zagreb

• Studio Te, Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb

• Salon Teuta, Nova Ves 17, Zagreb

• Parfumerija Martimex, Ilica 73, Zagreb

• Lana Niche Perfumery, Kralja Tomislava 5, Split

• Lana Niche Perfumery, Mall of Split, Ulica J. Jovića 93, Split

• Amber Niche, Đure Šporera 2A, Rijeka

• Park Concept Store, Smareglijeva ulica 1A, Rovinj.

Ljepota