Rhode.
//

Rhode.

Da su kremasta rumenila u sticku i dalje jedan od najpopularnijih proizvoda u beauty industriji, samo je dodatno potvrdila Hailey Bieber. Naime, na službenoj Instagram stranici njezinog brenda Rhode, prije dva dana je predstavljeno novo rumenilo koje je u samo nekoliko minuta postalo prava senzacija na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode)

Pocket Blush, pridružuje se Rhodeovoj liniji proizvoda za njegu kože baziranih na toniranim tretmanima, pa se tako ovaj višenamjenski proizvod može koristiti i na obrazima i na usnama, ali i na očima kao sjenilo. Formula za omekšavanje kože obogaćena je peptidima koji potiču volumen kože, osiguravajući da se proizvod uskladi s etosom brenda: kvaliteta ispred kvantiteta. Ostajući vjeran svojoj estetici, Rhode se pobrinuo da Pocket Blush bude veganski proizvod koji u sebi ne sadrži dodatne mirise koji iritiraju kožu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode)

Početka ideja koja se krije iza proizvoda je da rumenilo stane u svaki džep i samim time, da ga možete nositi svuda sa sobom. Moramo priznati da je ovaj marketinški trik pun pogodak, pogotovo u ovim toplim ljetnim danima, kada nam osim jednog dobrog svestranog proizvoda, ništa drugo nije ni potrebno. U kampanji je naravno prikazna Hailey Bieber, ali i modeli Paloma Elsesser i Alexa Consanija, koje su predstavljene kao minijaturni likovi, kako bi se istinski uspjela doživjeti stvarna veličina proizvoda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode

Rumenilo u sticku dostupno je od 20. lipnja i to u šest nijansi koje koži daju suptilan sjaj, prilagođavajući se različitim tonovima i preferencijama pojedinca: Piggy, Freckle, Spicy Marg, Sleepy Girl, Juice Box  i Toasted Teddy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode

Uz pomoć teasera na društvenim mrežama, Hailey Bieber se očekivano pobrinula da wishlista za ovaj proizvod već sada bude gotovo popunjena, a mi joj se naravno pridružujemo. Jedva čekamo vidjeti koliko je ovaj proizvod zapravo postojan i učinkovit i da li uistinu ispunjava sve veće kriterije njezine mnogobrojne publike.

Ljepota