horoskop 1
//

Launchmetrics

Dok Mars ulazi u znak Raka u srijedu, 4. rujna, osjećat ćemo se potaknutiji da usmjerimo svoju energiju prema važnim ciljevima i stvaranju ravnoteže između profesionalnog i osobnog života. Ova promjena donosi intenzivniju motivaciju za unapređenje karijere, ali i podsjetnik da se ne zanemaruju osobni trenuci i odnosi.

Ovan 

Posvetite više pažnje različitim istinama koje trenutno osjećate o svom životu. Vaša potraga za istinom bit će ključna u iskorištavanju ovog sretnog razdoblja. Umjesto da odbacujete određene ideje ili snove kao nemoguće, pokušajte ih vidjeti kao dio svoje autentične istine. Sav uspjeh i sreća koje tražite počinju od toga da slušate sebe i vjerujete da su sve ideje koje doživljavate božanski nadahnute.

Bik 

Bilo bi najbolje da postanete selektivniji u tome s kim dijelite svoju energiju. Iako ćete imati priliku da se usredotočite na svoje odnose, važno je da svoju energiju ulažete samo u situacije i ljude koji vam donose poticajno iskustvo. Nemojte zanemarivati svoj osjećaj iscrpljenosti.  Vaš prioritet trebaju biti vaša ispunjenost i emocionalna povezanost s drugima i situacijama u vašem životu. 

Blizanci 

Sigurnost nećete pronaći izvan sebe, već unutar vlastitog bića. Da biste maksimalno iskoristili božanske prilike u svom životu, morate osjećati unutarnju sigurnost koja vam omogućuje da preuzmete rizik i slijedite svoje snove. Ovo je posebno važno dok tražite kreativne načine za povećanje svojih financija i stvaranje smislenijeg života. Kada shvatite da možete sigurno slijediti svoje snove i preuzeti rizike, vaš život će se početi transformirati.

Rak 

Odvojite vrijeme da se usredotočite na svoje odnose.Ovo ne znači da biste trebali minimizirati svoje potrebe ili ono što želite postići u životu, već da pristupite vezama u svom životu s novom perspektivom. Ovo je početak novog i transformativnog ciklusa u vašem životu, stoga obratite pažnju na nove prilike. Razumite da ste jednako važni kao i ljudi u vašem životu i da ste vi jedini koji može unaprijediti svoj život. 

Lav 

U posljednje vrijeme izrazito ste fokusirani na svoje profesionalne ciljeve, pa vam u skladu stim stižu i nove financijske prilike. Ovo je jedan od koraka u nizu pozitivnih promjena koje vas očekuju. Važno je da te promjene prihvatite, posebno ako želite povećati svoje financijsko obilje.

Djevica 

Draga Djevice, na putu ka samopoboljšanju često se susrećemo s osobinama, ranama i mehanizmima suočavanja koji možda nisu u službi vašeg većeg dobra. Iako ovaj proces može biti zastrašujuć, donosi iznimne rezultate. Usredotočite se na sebe, na svoja uvjerenja i istine koje oblikuju vaš život. Prihvaćanje te energije donijet će vam mir i zadovoljstvo. 

Vaga 

Drage Vage, ako dovoljno vjerujete u sebe, ništa vas ne može spriječiti u ostvarivanju vaših ciljeva. Imate prirodne predispozicije za donošenje dobrih odluka koje će vam omogućiti da postignete sve što želite. Samo budite pažljivi s kim dijelite svoje planove i tko je uključen u vaše težnje, jer je važno da budete svjesni svojih stvarnih želja u odnosu na ono što drugi možda žele za vas.

Škorpion 

Dragi Škorpioni, stiže snažna promjena koju donosi Mars koji prelazi u znak Raka. Oslobodi se strogog razmišljanja i prihvati božansku energiju koja ti dolazi. Istraži dublje svoju intuiciju i vjeruj joj malo više. Ona će te voditi prema životu kojeg zaslužuješ. 

Strijelac 

Veseli se, Strijelče, jer stiže prilika za novi početak u profesionalnom životu. Bilo da se radi o novoj edukaciji ili poslovnoj prilici, to je smjer u kojem trebate ići. Malo više vjerujte u sebe i u svoje odluke. Ne zaboravite sav trud koji ste uložili i koji vas je doveo tu gdje se nalazite. 

Jarac 

Jarče, plibližava ti se avantura! Odbaci planove i prihvati spontanost. Oslobodi se rutina koje te guše i pođi u nepoznato. Sloboda ne znači samo život ispunjen izobiljem i uspjehom, već i život u kojem se radujete svakom novom danu.

Vodenjak 

Vodenjače, potrebno ti je vrijeme za sebe. Najbolje se osjećaš kada živiš u skladu sa svojom dušom. Kada staviš sebe na prvo mjesto, osjećaš se bolje. To ti donosi emocionalno ispunjenje i nema većeg obilja od toga! 

Ribe 

Drage Ribe, nevjerojatno je što sve možete postići, ali morate početi više slušati sebe. Kao urođeni vizionar, bilo da se radi o novom pristupu poslu, pokretanju vlastitog projekta ili jednostavno dopuštanju da se čuje vaš gals, imate moć da utječete na svoj put. Nemojte se uspoređivati s drugima niti slijediti njihove recepte za uspjeh. Umjesto toga, posvetite se svojoj unutarnjoj mudrosti i dopustite sebi da zablistate u svojoj pravoj prirodi. 

Horoskop