street style
launchmetrics //

street style

Od analitičkih i zahtjevnih, doobih nepopustljivih, saznajte koji znakovi će možda imati najviše poteškoća u pružanju dobrodošlice vašem partneru i zašto ne mogu svoj skepticizam ostaviti sa strane. 

Vodenjak 

Kad god dovedeš svog partnera u posjet svom prijatelju Vodenjaku, primijetit ćeš da jedva uspostavlja kontakt očima. Vodenjaci su duboko odani svojim bliskim osobama i često nisu otvoreni prema novim ili nepoznatim ljudima. Vodenjaci cijene jedinstvene i neobične osobnosti, kao i inspirativne ideje i interesantne razgovore. Stoga, mogu biti kritični prema svima koji ne ispunjavaju njihov standard. Oni su također realisti i mogu sumnjati u dugovječnost vaše veze, što može rezultirati time da neće uložiti napor u upoznavanje ili prihvaćanje vašeg partnera.

Škorpion 

Kao najtajanstveniji znakovi zodijaka, Škorpioni će se potruditi da vašeg novog partnera dočekaju s oprezom. Ovaj vodeni znak će prvo nastojati dublje razumjeti vašeg partnera, pa će ih pomno promatrati tijekom razgovora. Iako će se ponašati ljubazno i prijateljski, zapravo će analizirati njihov karakter. Škorpioni će postavljati neposredna pitanja, poput razloga za prekid prethodnih veza ili budućih planova. Vaš partner bi mogao imati osjećaj da se nalazi pod istragom, što i jest slučaj, budući da Škorpioni ne zaziru od postavljanja neugodnih pitanja i odlično su u tumačenju ljudi. Oni vas uvijek nastoje štititi i neće oklijevati obavijestiti vas ako smatraju da vaš partner nije pravi za vas.

Djevica

Kad god vaš partner i najbolji prijatelj u znaku Djevice budu zajedno u istoj prostoriji, osjećat ćete da atmosfera postaje nešto napetija. Iako Djevice, pod utjecajem Merkura, lako komuniciraju i mogu razgovarati s bilo kim, sklone su dubokom analiziranju, što često vodi brzom donošenju zaključaka na temelju sitnih nesuglasica. Ako vaš partner iznese šalu ili komentar koji se Djevici ne svidi, odmah će ga odbaciti. Čak i ako im tvrdite da je vaša veza sretna i zdrava, Djevice će i dalje sumnjati i sugerirati da zaslužujete bolje.

 

Horoskop