ELFS
//

ELFS

Ironično, duhovito, zabavno i s puno šale na vlastiti račun, ELFS je još jednom pokazao zašto ih obožavaju generacije od 7 do 77 godina. Uz pomoć AI alata, prvi su na ovim prostorima modni brand koji je osmislio vlastitu AI ambasadoricu, Đurđu, poznatiju kao modnu kritičarku. No, Đurđa nije samo AI avatar. Đurđa je jedina modna kritičarka koja se nikad ne presvlači. Zašto? 

„Kao uvijek dosad mi modu shvaćamo kao komunikaciju i kao zabavu i uvijek se trudimo kroz naš izričaj i na naš način komentirati aktualna društvena zbivanja. Tema umjetne inteligencije je već dugo  vremena u fokusu i mi smo na ovaj način dali svoj komentar sveprisutnog pitanja hoće li umjetna inteligencija zamijeniti ljude i naš rad. Izmislili smo AI modnu kritičarku koja priča samo o ELFS-u i hvali samo nas, a nikad se ne presvlači i nema stilista“, otkrili su nam uz smijeh iz ELFS-a. Iako o modi zna apsolutno sve, a najviše o ELFS-u, ona nikad nije ušla u trgovinu modnog branda niti je bila na modnoj reviji. Đurđa nema celebrity prijatelje iako ju poznati ne prestaju hvaliti na društvenim mrežama od prvog pojavljivanja. U virtualnom svijetu, na virtualnom radnom mjestu poput profesionalne tv voditeljice ili kritičarke, virtualna Đurđa komentira ELFS. Brojne poznate televizijske i radijske voditeljice odmah su reagirale na Đurđin video: „Đurđa, kolegice!“ napisala je Jelena Glišić, „Bravo“, čestitala joj je i Marijana Batinić, „Đurđa je top, profi total“ piše i Ivana Mišerić na objavu video priloga s Đurđom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ★ELFS★ (@elfs.hr)

Na tragu brojnih svjetskih modnih brandova koji su uz pomoć umjetne inteligencije predstavili svoje kolekcije, ELFS je otišao korak dalje te kreirao potpuno novo lice na našoj modnoj i medijskoj sceni. Dobra zabava zagarantirana je uz ELFS koji je sredinom travnja slavljeničkom revijom obilježio 20 godina rada i još jednom sve podsjetio kako je njihova vizija mode uvijek i prije svega zadovoljiti potrebe klijentica i dati im način da kroz modu iskomuniciraju vlastitu želju da s odmakom i s dozom humora proživljavaju najljepše životne trenutke. 

Tema slavljeničke revije - party savršeno je pripremila ELFS djevojke na nadolazeće ljetne zabave, maturalne proslave, vjenčanja i slične party prilike. U novoj kolekciji dominiraju haljine i odijela u živim bojama: neonske nijanse pink, zelene, zlatne, narančaste, tirkizne, žute. Novi lookbook donosi komade iz nove kolekcije, a kombinacije s ELFS polusalonkama i malim večernjim torbicama, sigurno bi preporučila i Đurđa. I dok modni znalci uživaju u novim ELFS kombinacijama, publika na društvenim mrežama jedva čeka nove osvrte i preporuke modne kritičarke koja se nikad ne presvlači.

Moda