Launchmetrics //

Ponovno počinje novo izdanje ELLE Beauty Awards, prestižne nagrade koju ELLE posvećuje ljepoti, njezi kože, te svim proizvodima koji nas čine lijepima iznutra i izvana. Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje!

HIDRATANTNA NJEGA

PAYOT, Source Crème Hydratante Adaptogène krema za lice

Hidratantna njega za normalnu do suhu kožu napravljenu od 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Otkrijte Adaptogen hidratantnu kremu koja se sastoji od 95% sastojaka prirodnog porijekla. Obogaćena duom adaptogenih biljaka (bretonske alge i reishi gljiva) i hijaluronske kiseline, dubinski hidratizira kožu i pomaže joj u borbi protiv svakodnevnog stresa iz okoliša (klimatske varijacije, zagađenje itd.) za 48-satnu hidrataciju po mjeri bez obzira na okoliš ili godišnje doba. Njena bogata i kremasta tekstura obogaćena shea maslacem hidratizira i dugotrajno omekšava i najsušu kožu. Dermatološki ispitano. Hidratacija 48h*, koža je savršeno hidratizirana zimi kao i ljeti 91%**, vraća mekoću i podatnost 100%**, puna je i blistava 91%**,*Instrumentalno mjerenje hidratacije provedeno na 11 volontera; **Test uporabe proveden na 23 volontera. Primjena dva puta dnevno tijekom 4 tjedna. 95% sastojaka prirodnog porijekla, veganski proizvod. Upute za upotrebu: Nanesite ujutro i/ili navečer na cijelo lice.

Chanel: Le Lift Pro Retexturizing AHA Peel

Prožet enzimskim sastojkom melipona i alfa hidroksi kiselinama, ovaj piling rješava površinske nepravilnosti i koži daje svjež izgled. Četkica u obliku lepeze osigurava ravnomjerno, precizno nanošenje. Poslije korištenja proizvoda, tekstura kože svježija, a ten blistaviji.

Manuela Picard: Niacinamide krema

Niacinamide krema je krema gelaste lagane strukture, idealna za tople ljetne dane kada nam treba dobra hidratacija koja istovremeno umiruje, pomaže hiperpigmentacijama i pomaže sprečavanju nastanka novih, balansira mješovite kože sklone rozacei, dermatitisima, serobreji, proširenim porama.

Manuela Picard: Red Carpet Ready

Ovaj vitamin C piling nije samo piling već izvrstan kućni tretman za sve koji  žele onaj Red carpet GLOW, izgled čiste i ujednačene kože, a izvrsno oporavlja suhu i dehidriranu  kožu kada se ostavi na koži 15-20 min. Glow essence jako hidratizira, daje glow. A nanosi se svaki dan prijee ili nakon make upa za hidrataciju kože. Kombinacija vitamna C, ferulične kiseline, asthaxantina,  ulja pasjeg trna daje super glow efekt dok istovremeo hidratizira i umiruje kožu.

Environ Focus Care Moisture + Vita-Complex Super Moisturiser 

Environ Vita-Complex Super Moisturizer luksuzna je krema koja sadrži niz dinamičkih ovlaživača i omekšivača koji mogu pomoći u poboljšanju zaštitne funkcije kože, kao i prirodne čimbenike hidratacije. Vitamini i antioksidansi u ovoj intenzivnoj hidratantnoj kremi za lice poboljšavaju korisničko iskustvo dodajući cjelokupnu zaštitu od oštećenja slobodnih radikala, što rezultira nahranjenom i osvježenom kožom.

Clinique Moisture Surge™ 100H 

Pružite svojem licu hidrataciju koja traje do 100 sati. Hidratantna gel krema Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator prodire duboko ispod površine kože i pomaže u stvaranju vlastitog izvora hidratacije. Ova gel krema s poboljšanim sastavom zamjena je za omiljenu kremu Clinique Moisture Surge™ Intense 72H Lipid-Replenishing Hydrator. Ako vam je ta krema odgovarala, njezinu nasljednicu voljet ćete još više! Ova krema pruža 100 sati intenzivne hidratacije koja se zadržava i nakon umivanja lica, prodire duboko u slojeve kože – hidratizira do 10 slojeva, a zahvaljujući laganoj kremastoj gel teksturi ostavlja ugodan osjećaj na koži. 

Dermalogica Hyaluronic Ceramide Mist

Tonik u spreju za dubinsku hidrataciju s hijaluronom i ceramidima zaglađuje kožu i vraća joj elastičnost. Sadrži četiri tipa hijaluronske kiseline dubinski hidratiziraju kožu. Kombinacija hijalurona i ceramida čuva vlagu u koži, jača njezinu barijeru, zaglađuje bore te vraća elastičnost. Umirujuća, aromatična ružina vodica s antioksidansima bogatim polifenolima oživljava i osvježava ten. Kako koristiti: Nakon čišćenja a prije dnevne i večernje njege, poprskajte tonikom lice i vrat pazeći da ne dospije u oči. Dodatan savjet: Idealan kao osvježavajuća maglica tijekom dana.

Skintegra: Hyperdrew

Hyperdew je hidratantna maska na bazi otopine 5% derivata azelaične kiseline, sadrži i probiotičke fermente, NMF (čije sastavnice čine ukupno 30% formulacije) te ekstrakte spiruline i morskih algi. Idealna je za korisnike koji traže dugotrajniji učinak i više funkcionalnosti od hidratantne maske - ujednačavanje tona kože, korekciju nepravilnosti i preventivno djelovanje na preuranjene znakove starenja.

OLIVAL, Ekstra hidratantna krema Smilje za sve tipove kože

Ekstra hidratantna krema Smilje prilagođena je gotovo svim tipovima kože. Koristi se u dnevnoj rutini njege, a brzoupijajuća formulacija čini je izvrsnom podlogom za šminku. Nakon nanošenja koža je ugodno glatka i svilenkasta. Hidratizira, hrani i štiti kožu od isušivanja. Naglašen učinak dubinskog vlaženja kože i prozračna tekstura Ekstra hidratantne kreme Smilje temelje se na djelovanju eteričnog ulja smilja, ulja jojobe, pšeničnih klica te ekstrakata mrkve i matičnjaka.

Ključni sastojci: 

ETERIČNO ULJE SMILJA potiče mikrocirkulaciju, doprinosi obnavljanju i dugoročnoj revitalizaciji kože.

ULJE JOJOBE srodno je prirodnoj masnoći kože, vrlo se lako upija, hrani i štiti.

ULJE PŠENIČNIH KLICA potiče regeneraciju kože, dubinski hrani i njeguje, djeluje antioksidativno. Dugoročno djeluje i na pojavu bora.

EKSTRAKT MRKVE bogat je beta-karotenom, a izuzetno dobro djeluje kod suhe kože kojoj je potrebno obnavljanje.

EKSTRAKT MATIČNJAKA (MELISE) uravnotežuje stanje kože i doprinosi prirodnoj revitalizaciji.

NJEGA PROBLEMATIČNE KOŽE

Manuela Picard: Peptide serum

Sadrži jedan od najnovijih ''perfection'' petide P3 koji se s razlogom zovu perfection. Kožu lagano i nježno ekfoliraju, zaglađuju i poboljšavaju teksturu i pore, pojačavaju djelovanje drugih sastojaka i proizvoda, i jako pročišćavaju kožu, djeluju kao AHA kiseline, ali puno blaže. Preporuka za svakoga s masnom, nečistom kožom sklonom proširenim porama, lošoj teksturi i pigmentacijama nastalim od akni.

Manuela Picard: Spot Solution

Losion za upalne akne. Ovaj proizvod poznat je kao overnight super star i spas za teenagere i za sve one koji imaju povremni 'hormonalni' prištić. Kombinacija sumpora, salicilne kiseline, čajevca i manuke daju vrlo brze rezultate kod umirivanja upale i liječenja akni. Spot Solution se može koristiti svaki dan.

ZeotexDerm, krema za njegu problematične kože

Zeotex Derm krema za problematičnu kožu pomaže dubinski hidratizirati kožu, smiriti nepravilnosti te poduprijeti sposobnost obnavljanja kožne mikroflore.Ova nježna krema prigodna je za korištenje kod raznih kožnih stanja kao što su: akne, ekcemi, rosacea, iritacija kože, gljivične infekcije, suha koža i opekline od sunca. Krema je napravljena od prirodnog Zeolita i mikroosrebra koji imaju odličnu sinergiju djelovanja.

Biologique Recherche Lotion P50

Losion P50 najčišća je i najjača formula od svih Biologique Recherche losiona. Ova verzija sadrži specifične aktivne sastojke kao što su eterično ulje majčine dušice i smirne zbog njihovih pročišćavajućih, tonizirajućih i antiseptičkih svojstava. Zbog svog sastava i visoke koncentracije kiselina koje brzo prodiru u epidermu, losion P50 prikladan je samo za kožu koja ima jaku barijeru. 

Skintegra, Clarion 2% BHA Cleanser 

Skintegra Clarion 2% BHA Cleanser je mikroeksfolirajući negranularni gel za čišćenje kombinirane i masne kože sklone začepljenim porama i upalnim procesima. Zahvaljujući kombinaciji 2% salicilne kiseline i cinka već pri kratkome kontaktu (1 min) s kožom učinkovito otklanja višak sebuma i odčepljuje pore. Razvijen za korištenje na licu, idealan je 2u1 proizvod za njegu svih problematičnih zona vaše kože (posebice dekolte i leđa).

ANTI - AGE 

AVÈNE, Vitamin ACTIV Cg korektivni serum za blistavost kože

Serum koji zaglađuje bore, naglašava blistavost kože i smanjuje pojavu tamnih mrlja zahvaljujući TRIU učinkovitih djelatnih sastojaka: Vitamin Cg visoko je stabilni oblik vitamina C poznat po svom antioksidativnom učinku s produljenim otpuštanjem.  1,8 % vitamina Cg ekvivalentno je 20 %-tnom vitaminu C. Niacinamid (3 %) dugotrajno regenerira kožu i smanjuje pojavu mrlja. Bakuchiol (1,5 %) biljna je alternativa retinolu, bez neželjenih nuspojava, korigira bore. Baršunaste je, osvježavajuće, nježno mirisne teksture koja predstavljaja izvrsnu podlogu za make up, pružajući trenutni efekt blistavije i zaglađenije kože.

Isdinceutics K-Ox eyes

K-Ox Eyes je svilenkasto glatka krema za područje oko očiju s vitaminom k-oksidom koja pomaže u borbi protiv natečenosti, podočnjaka i tamnih kolutova, osvjetljavajući područje ispod očiju i poboljšavajući čvrstoću i elastičnost.

Cosmel: Collagen Booster

Prirodna obnova strukture kože (prirodno stvaranje kolagena i elastina) za sve tipove kože. Snaga ekstrakta šafrana (simbolom mladosti i ljepote) i visoko aktivnog kompleksa stabilnog vitamina C (MAP), vitamina E, hijaluronske kiseline, ekstrakta kamilice i prirodnih ulja divlje ruže, maline, mrkve u ulju jojobe, tratinčice i mandarine povećavaju sintezu kolagena i elastina stimulirajući komunikaciju između stanica, obnavaljaju optornost i čvrstoću kože, usporavaju proces starenja i pospješuju elastičnost.

GUINOT: Life Influx Concetrate

Guinot Life Influx concentrate serum je nevjerojatno moćan koncentrat koji pruža sveobuhvatno rješenje za smanjenje tragova starenja. Ovaj serum je razvijen s posebnim naglaskom naobnovu kože i vidljivo smanjenje bora, finih linija i drugih znakova starenja. Snažna formula obogaćenainovativnim aktivnim sastojcima pruža intenzivnu hidrataciju, poboljšava elastičnost kože te potičeregeneraciju stanica. Sa svilenkastom teksturom i osvježavajućim mirisom, ovaj serum će vas osvojitisvojom primamljivošću i postati neizostavan dio vaše anti-age rutine za očuvanje mladenačkog izgleda kože.

SUN PROTECTION

Heliocare 360 age active fluid SPF 50

Anti-age njega lica, najviši standardi SPF zaštite i ispravljanje foto-starenja kože u jednom proizvodu.  Sadrži trostruki kompleks protiv starenja koji pomaže u sprečavanju i ispravljanju znakova foto-starenja. Njegova ultra lagana fluidna tekstura, savršena je za sve tipove kože, ostavlja glatku i baršunastu kožu i smanjuje znakove starenja zahvaljujući tehnologiji mekog fokusa. Pažljivo odabrani filteri visokog  i širokog spektra i Fernblock® štite od četiri vrste zračenja (UVB, UVA, vidljivog i infracrvenog svjetla). Napredna aktivna zaštita protiv UVA zračenja, vidljive svjetlosti i plave svjetlosti, koju emitiraju digitalni uređaji, čuva kožu od glavnih zračenja odgovornih za foto-starenje. Fernblock®  tehnologija zajedno s regenerativnim i antioksidativnim aktivnim tvarima protiv onečišćenja, štiti od sunca i popravlja nastala oštećenja na koži. Fernblock® je jedinstveni standardizirani ekstrakt paprati Polypodium leucotomos (PL) porijeklom iz Srednje Amerike. Izvorno vodena biljka, ona se prilagodila životu na kopnu, razvijajući vlastite prirodne zaštitne mehanizme protiv UV zračenja. Ova paprat bila je dobro poznata među domorodačkim stanovništvom zbog svog protuupalnog djelovanja u liječenju dermatoloških stanja poput psorijaze i atopijskog dermatitisa. Heliocare 360° je ugledni dermokozmetički brend za zaštitu od sunca španjolskog proizvođača Cantabria Labs, najčešće preporučivan od strane stručnjaka za kožu i dermatologa. Ima široki asortiman za dnevnu zaštitu od sunca topikalnih formulacija i oralnih dodataka prehrani koji štite kožu klinički dokazanom Fernblock+® antioksidativnom tehnologijom za sprječavanje i popravljanje oštećenja kože uzrokovanih dnevnim svjetlom.

Isdin Fusion Water Magic

Prvu kremu za zaštitu kože od sunca SPF 50 UVA/UVB za lice na bazi vode lansirao je španjolski dermatološki brend ISDIN, a ove godine upravo taj najprodavaniji ISDIN proizvod - Fusion Water postaje Fusion Water Magic. Zbog svoje iznimno lagane teksture, stapa se s kožom, trenutačno se upija i pruža svilenkasti završetak. Ne ostavlja masne i bijele tragove. Sadrži hijaluronsku kiselinu i ekstrakt mediteranske alge, te intenzivno hidratizira kožu i pruža joj antioksidativnu zaštitu. Namjenjena je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu i atopičnu kožu, te sa svojim oil-control djelovanjem odličan je izbor i za masnu i mješovitu kožu. Može se nanositi na suhu i na mokru kožu, ne sadrži mineralna ulja i ne nadražuje oči. Za svakodnevnu upotrebu.

Jane Iredale, Powder Me SPF 30 Dry Sunscreen 

Powder Me SPF 30 Dry Sunscreen savršeno rješenje za redoviti popravak SPF zaštite tijekom dana. Dostupan u četiri nijanse: Tanned, Translucent, Golden i Nude. Powder Me SPF 30 Dry Sunscreen je prozračni mineralni prah za lice, tijelo i glavu, koji njeguje, umiruje i štiti kožu od sunca zahvaljujući fizičkom SPF faktoru 30. Pogodan je za sve tipove i stanja kože, a posebno je učinkovit za osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama. Ovaj puder ima laganu prekrivnu moć, što ga čini izvrsnim dodatkom tekućem puderu. Praktičan je za nošenje u torbici, a zamjenski refili su dostupni za kupnju i lako se mogu zamijeniti.

Elle Beauty Awards