POTRAŽITE U ČLANCIMA ELLE

Unesite traženi pojam (Min. 3 znaka)

Elle Astrologija

Tjedni horoskop 08.01.-14.01. Drugi tjedan nove godine donosi poslovne i ljubavne preokrete

Ena Klarić

tjedni horoskop elle horoskop astrologija
Tjedni horoskop 08.01.-14.01. Drugi tjedan nove godine donosi poslovne i ljubavne preokrete

Ovog tjedna planetarne konstelacije donose raznolike vibracije i izazove svakom astrološkom znaku. Otkrijte kako će se planete složiti kako bi oblikovale vašu sudbinu, donijele promjene u ljubavi, karijeri i osobnom razvoju! 


Pripremite se za intrigantne trenutke, izazove koji vam pružaju priliku za rast, te ljubavne i poslovne dinamike koje će oblikovati vaš tjedan. Ako želite otkriti što zvijezde predviđaju za vas, čitajte dalje i istražite horoskopske prognoze za vaš znak u tjednu koji je pred nama.

 

Ovan 

Tijekom ovog tjedna naglasak će biti na pobjedi kao vašem glavnom cilju. Osjećate da je jedini način ostvarivanja ovog uzvišenog cilja stalno sebe uvjeravati u tu ideju. Važno je napomenuti da vaš san nije samo san, već stvarnost koju želite postići. Unatoč izazovima, osjećate potrebu da se stalno podsjećate da ste pobjednik i da se nećete dopustiti da vas išta povuče prema dolje. Osim toga, osjećat ćete veliku zahvalnost prema ljudima koji vas podržavaju u vašem životu. Spremni ste otpustiti prošlost i usredotočiti se na ljude koji su vam iskazali svoju pravu podršku. Ovi ljudi su oni kojima vjerujete, a namjeravate uložiti više vremena i energije u njih. Vaša sposobnost razlikovanja dobra i lošeg sada vas usmjerava prema ljudima koji zaista doprinose vašem napretku.

Bik 

Protekla godina donijela vam je veliku životnu lekciju koju nećete olako zaboraviti. Shvatili ste da ste sami sebi najveća podrška, a iako je to možda nekada izazivalo osjećaj samosažaljenja, sada to vidite kao priliku za osobni rast. U ovom tjednu potvrđujete da ne očekujete od drugih da vam život učine boljim. Nastavljate raditi ono što je potrebno, čak i kada se umorite od procesa, jer osjećate svrhu i volju. Svjesni ste da ste vi sami svoj heroj, i ta spoznaja vraća vam osjećaj kontrole nad vlastitim životom. Više ne ovisite o drugima za svoju autonomiju, što vas čini još privlačnijima drugima, na ironičan način. Vaša snaga sada dolazi do izražaja, i budite ponosni na sebe zbog toga! 

Blizanci 

Tijekom ovog tjedna osjećate da ste izgradili nešto vrijedno i odlučni ste ne dopustiti nikome da to sruši. Umorni ste od ljudi, njihovog ega i mišljenja, ali svjesni ste da ne morate odustati samo zato što neki drugi ne odobravaju. Mogli biste postati malo drski, no bez obzira na to, fokusirate se na obavljanje onoga što je potrebno. Vaša priroda je obrambena, a sada shvaćate da ono što branite nije samo plod vaše mašte. Važno je prepoznati da, iako zastupate nepopularno stajalište, vaše mišljenje i stav imaju jednaku važnost kao i bilo čiji drugi. Ostati vjeran sebi je u vašem fokusu, a to vam donosi zadovoljstvo. Iskrenost i autentičnost uvijek se isplate.

Rak 

Ovog tjedna osjećat ćete snažnu potrebu da pomognete drugima. Razmislite o volonterskom radu, jer ideja da možete biti tu za nekog drugog ispunjava vas osjećajem potrebe i važnosti. Vaša milosrdnost i ljubaznost ističu se tijekom ovog perioda, potaknute željom da uzvratite, s obzirom na sreću koju ste imali u prošlosti. Ovaj tjedan također otkriva da niste samo dobrotvorni, već i pronicljivi. Vaša dobrotvornost nije usmjerena prema bilo kome; trudite se osigurati da samo oni stvarno potrebni dobiju vašu podršku. Iako se nekima može možda činiti kao da je to previše selektivno za nazivanje dobrotvornim, vi slijedite svoje srce i činite ono što vam se čini ispravnim. Niste tu da biste se hvalili; vaš cilj je pružiti pomoć onima kojima je to stvarno potrebno.

Lav 

Dolazi tjedan u kojem ne želite preuzimati velike odluke, ali, nažalost, Lave, ti si taj koji će to morati učiniti. Shvatit ćeš da ne možeš izbjeći određene izbore, i iako 'zatvaranje očiju' zvuči kao super ideja, suočit ćeš se s potrebom donošenja važnih odluka. Iako ne uživaš u toj igri, na kraju ćeš odabrati pravi put, što će te dovesti do veće udobnosti. Odluka koju ćeš donijeti ima veze s poslom i rješavanjem nečega što treba biti završeno na poslu. Možda se radi o eliminaciji loše navike koja je kočila tvoju produktivnost. Sve u svemu, čini se da će ova odluka donijeti pozitivne promjene.

Djevica 

Ovaj tjedan, Djevice, označava povratak na posao, a tebi to odgovara jer radiš ono što voliš i to radiš vrlo dobro. Iako nema naznaka velikih promjena, osjećaš zadovoljstvo idejom da je sve 'kao i obično'. Za tebe je ova vrsta svakodnevne, predvidljive aktivnosti ono što ti je potrebno. Nedavna drama i uzburkano ludilo postali su ti iscrpljujući, i sada žudiš za opuštenom rutinom i puno ponavljanja. U redu je; to je ono što ti treba, a osjećaš da je beskrajno ponavljanje upravo ono što ti je potrebno kako bi odvratilo misli od fokusirane negativnosti. Što je previše, previše je; treba ti jednostavna svakodnevica! 

Vaga 

Ovog tjedna preuzimate odgovornost za obavljanje stvari, ne čekajući naredbe ili odobrenja. Krećete se vlastitim tempom, a on je prilično brz. To je ono što vas izdvaja od drugih - imate unutarnju potrebu za brzinom jer vjerujete da to vodi do monumentalnih postignuća. Ukratko, to je vaš način obavljanja zadataka. Osim toga, lijepo je primijetiti da je vaš tempo osvježavajući, čineći da se ponovno osjećate poput djeteta, ali ne djetinjasto, već kao netko nov, mlad i sposoban. Uživate u svemu čime ste angažirani, cijeneći osjećaj sposobnosti snalaženja kad drugi to ne mogu. Tijekom ovog tjedna shvatit ćete da je akcija vaša sudbina i da nema mjesta za lijenost.

Škorpion 

Tijekom ovog tjedna osjećat ćete teret nečega što morate prevladati. Postoji mučan osjećaj da ne možete izaći iz trenutne situacije, što može biti povezano s ljubavnim odnosima ili poslom. Možda se osjećate zarobljeno u okolnostima koje vam više ne odgovaraju. Unatoč svjesnosti da vaša percepcija ovisi o vama, osjećate se gušeno i potisnuto. Postoji želja za pobunom, no istovremeno čujete posljedice takvog čina, predviđajući rezultate koji vam nisu povoljni. Ovaj unutarnji sukob ograničava vas, a vaš um djeluje kao kočnica.

Strijelac 

Ovaj tjedan donosi vam potpuno novu perspektivu na stari način gledanja na stvari. Tijekom ovog razdoblja primijetit ćete da ste jednostavno umorni od slušanja vlastitih pritužbi. Sve te iste stare pritužbe, ista stara priča, sve to postalo je dosadno i ne donosi vam ni najmanje konstruktivnosti. Ne želite se više trovati negativnim mislima. Shvatili ste da ste proveli previše vremena osuđujući druge, osjećajući se nadmoćnijima i udaljavajući se od svih, samo kako biste se osjećali 'izvanrednijima' od njih. Ipak, tijekom ovog tjedna, osjećate se kao da ste naučili važnu lekciju koja vas je naučila opraštati i razumjeti da, unatoč različitostima, svi smo isti. To donosi ravnotežu i staloženost.

Jarac 

Budući da vas prate izvanredne energije Jarca, osjetit ćete da ste doista u svom elementu, što sugerira da će sve što radite doživjeti svoju verziju uspjeha. Bez obzira jeste li posvećeni ljubavi i romantici ili ulažete energiju u posao ili obnovu svog profesionalnog života, rezultati će uslijediti. Osjećate se kao da ste u dodiru s kozmičkim silama i tečete zajedno s univerzalnom energijom, a ne protiv nje. Ovaj tjedan možete iskoristiti za meditaciju ili za stupanje u kontakt sa svojom duhovnom stranom. Osjećate da sve ima razlog i svrhu te da ste se ujedinili sa svime oko vas. 

Vodenjak 

Ako ste osjećali da ste pod stresom, znajte ovo: pronaći ćete olakšanje i oslobađanje u obliku romantične ljubavi! Niste sami, Vodenjače, iako se osjećate kao da nosite težinu svijeta na svojim ramenima, sasvim sami. Morate znati da imate nekoga tko vas voli i sigurno će vam pomoći ovaj tjedan. Možete se osmjehnuti sami sebi, znajući da ta osoba uvijek dolazi kad je potrebna, čak i ako se ostatak svijeta mršti na vaš odnos s njom. Umorni ste od 'ostatka svijeta'. Umorni ste i na izmaku pameti, ali imate svoju posebnu osobu koja vam pomaže, i na neki način, to je sve što je sada važno.

Ribe 

Ne samo da gledate u novu godinu potpuno drugim očima, već vidite cijelu stvar i kroz ružičaste leće. Ovaj tjedan pretvorit ćete u zemlju čuda i optimizma. Vaš radosni stav utjecat će na one oko vas, i oni će shvatiti da ne samo da ste nezaustavljivi, već ste i osoba koja im donosi radost i sigurno će vas željeti u svojoj blizini. Ono što vam se prije činilo naporom i gnjavažom sada je nešto na što gledate raširenih ruku. Niste netko tko se može odvojiti od ostatka gomile samo zato što ne želite raditi posao koji je potreban da biste prošli kroz ovaj život. Zapravo, promjenom pogleda na posao, ljubav i zdravlje, uvidjet ćete da imate mnogo veću kontrolu nego što ste mislili. 

TRENDING

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija
1

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Jeste li među njima? Ova četiri horoskopska znaka su najpravednija

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!
2

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Koga prati sreća? Zvijezde kažu da su to ova 4 horoskopska znaka!

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta
3

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Veliki godišnji horoskop za 2024: godina promjena i rasta

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem
4

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 
5

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Jeste li među njima? Ovo su tri najnepouzdanija horoskopska znaka 

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva
6

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Ova četiri horoskopska znaka vole samoću više od društva

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote
7

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovih 5 horoskopskih znakova voli ‘zabadati nos’ u tuđe živote

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?
8

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

Ovo su tri najmanje pouzdana horoskopska znaka. Jeste li među njima?

NE PROPUSTITE

Dnevni horoskop: Mjesec u Jarcu donosi fokus na financije i introspekciju

Dnevni horoskop: Mjesec u Jarcu donosi fokus na financije i introspekciju

Novi dan

Tjedni horoskop: Dinamičan tjedan je pred nama, a evo na koje dane treba pripaziti

Tjedni horoskop: Dinamičan tjedan je pred nama, a evo na koje dane treba pripaziti

Kažu zvijezde

Dnevni horoskop: Blizanac želi nova iskustva, a Ribe traže novi posao

Dnevni horoskop: Blizanac želi nova iskustva, a Ribe traže novi posao

Novi dan

Dnevni horoskop za zemljane znakove: Dan nosi potencijal za ostvarivanje ciljeva i želja

Dnevni horoskop za zemljane znakove: Dan nosi potencijal za ostvarivanje ciljeva i želja

Novi dan

Teško vjerujete ljudima? Onda ste jedan od ovih horoskopskih znakova!

Teško vjerujete ljudima? Onda ste jedan od ovih horoskopskih znakova!

Elle Astrologija

Dnevni horoskop za vodene znakove: Zvjezdani savjeti za Ribe, Raka i Škorpiona

Dnevni horoskop za vodene znakove: Zvjezdani savjeti za Ribe, Raka i Škorpiona

Novi dan

Tjedni horoskop: romantika u životu Bika, a Djevice očekuju nepredvidive situacije

Tjedni horoskop: romantika u životu Bika, a Djevice očekuju nepredvidive situacije

Elle Astrologija

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem

Neustrašivi su: Ovo su 3 horoskopska znaka s najvišim samopouzdanjem

sigurni u sebe

Attention

Sadržaj koji želite pogledati sadrži elemente koji mogu imati štetan učinak na maloljetnike. Ako želite spriječiti maloljetne osobe u pristupu takvim sadržajima, koristite program za filtriranje!

Nemam više od 18 godina