© Profimedia
© Profimedia //

© Profimedia

Kraljica Letizia ponovno je privukla pažnju javnosti svojom novom chic frizurom i tako predstavila svježi izgled koji nadopunjuje njezin elegantni stil. Kraljica je otkrila svoju novu frizuru tijekom značajnog kraljevskog angažmana, dodajući dodir suvremenosti svojoj prepoznatljivoj osobnosti.

Njezin chic i neopterećeni bob došao je do izražaja tijekom dočeka predsjednika Santiaga Peñe Palaciosa i njegove supruge Leticije Ocampos iz Paragvaja u madridskom dvorcu Zarzuela, za koji je Leticija nosila  stylish maslinasto zeleni sako s dvostrukim kopčanjem i odgovarajućim hlačama brenda Bimba y Lola. Ovim outfitom i novom frizurom, kraljica je demonstrirala svoju sposobnost ravnoteže između klasike i suvremenih trendova, a upravo je to razlog zbog kojeg je Letizia jedna od najbolje odjevenih dama u kraljevskim redovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jose gegundez (@josegegundez)

Ova nagla promjena frizure uslijedila je samo dan nakon što su se Letizia i njezin suprug kralj Filip vratili iz Veliku Britaniju gdje su odali počast preminulom kralju Konstantinu II. Za ovaj makeover bila ja zadužena njezina osobna hair stilistica Luz Valero koja je izgledno upoznata s činjenicom da je ovaj  neopterećeni bob hit frizura 2024. godine. 

© Profimedia
© Profimedia

© Profimedia

U proteklih tjedan dana, kraljica Letizia je još nekoliko puta viđena na brojnim kraljevskim događanjima od kojih bismo izdvojili medicinski forum u Madridu za koji je nosila tweed crvenu jaknu sa zlatnim gumbićima koju je upotpunila crnim hlačama i kitten štiklama. Na ovom događaju opet je do izražaja došla njezina sleek cut frizura kao i prirodna šminka koja je dodatno naglasila kraljičinu ljepotu i eleganciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E U R O Y A L S E U 👑 (@euroyalseu)

 

Ljepota