SKIMS
Instagram @kimkardashian //

SKIMS

Zvijezda reality showa ponovno je uzburkala društvene mreže, donoseći svoj prepoznatljivi stil u svijet kupaćih kostima. U svojoj najnovijoj kampanji za SKIMS, malo je reći da Kim zrači samopouzdanjem i privlačnošću u kupaćim kostimima koji će sigurno privući pažnju ovoga ljeta. Od smjelih dizajna, do hrabrih uzoraka zmijske kože, svaki komad u kolekciji osmišljen je s ciljem da ukrade svjetla reflektora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SKIMS (@skims)

Inspiracija 2000-tim godinama

Inspirirajući se klasičnim stilom 2000-tih, Kim nas vodi na nostalgiju putovanja s kupaćim setom od zmijske kože, koji uključuje košulju s vezivanjem i odgovarajuće bikini gaćice. Ovaj retro vibe proteže se kroz cijelu kolekciju s kojom Kim ponovno dokazuje zašto je istinski trendsetter. Dodamo li svemu ovome činjenicu da je shooting stilizirala legendarna Carine Roitfeld, jasno je kako Kim itekako zna što radi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SKIMS (@skims)

Osim zmijskog printa, ovu kolekciju kupaćih kostima obilježava i vatreno crvena boja, pa je tako Kim prikazana na nekoliko fotografija u vibrantno crvenom topu i jednodijelnom kupaćem koji je naš osobni favorit. Cijeli photoshooting dodatno je upotpunila njezina mokra kosa i minimalna šminka, pa tako Kim na fotografijama zapravo izgleda kao da je tek izašla iz mora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SKIMS (@skims)

Dok temperature rastu, kolekcija SKIMS kupaćih kostima Kim Kardashian nudi savršenu kombinaciju stila i sofisticiranosti za ljetnu sezonu. S hrabrim uzorcima i laskavim krojevima, svaki komad je osmišljen da se osjećate samouvjereno, osnaženo i spremno da osvojite svijet - odnosno plažu!

Moda