Alex Consani
Launchmetrics //

Alex Consani

Ako ste barem jednom od 2020. prelistali TikTok, zasigurno vam je barem jednom izašao video djevojke koja neodoljivo podsjeća na Hunter Schafer. Da, sigurni smo da vas je nasmijao, no ova zvijezda društvenih mreža je daleko od parodije poznate glumice i Gen Z rječnika. U pitanju je Alex Consani, manekenka koja nas u jednakoj mjeri nasmijava i oduševljava na raznim modnim pistama diljem svijeta. S pravom možemo reći kako je ona budućnost industrije, jedna od novih predstavnica pozitivnog vala uključivosti u modi i dokaz kako se, unatoč striktnom poslu manekenke, itekako možemo zabavljati.

@captincroook

Mary popins rn:

♬ original sound - Alex Consani

Consani je prošlog tjedna postavila nove temelje uključivosti nakon što su izašle nominacije za The Fashion Award, prestižne modne nagrade koju organizira British Fashion Council svake godine. Dok se i dalje lome koplja oko toga tko treba ove godine dobiti nagradu za dizajnera godine, nominacija Consani u kategoriji za modela godine je dočekana s općim oduševljenjem na društvenim mrežama. Prošle je godine ovu nagradu (i dosta kontroverznu reakciju na pobjedu) dobila Paloma Elsesser.

@captincroook

When they be giving me the fancy wayer

♬ Rich gang - Sufferryanyt
@captincroook

Who let me in here

♬ original sound - Alex Consani
@captincroook

 

♬ original sound - Alex Consani

Sve je to zbog njene neosporne modne karijere koju je počela s revijom za Toma Forda prije tri godine, ali i njene prisutnosti na društvenim mrežama gdje je odavno proglašena ikonom nove generacije. Ako vam ni to nije dovoljno, status it djevojke je potvrdila svojom pojavom u spotu za pjesmu 360 koja je u potpunosti dominirala ovogodišnjim brat ljetom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alex Consani (@alexconsani)

Consani je majstorica transformacije, nešto što ju itekako čini dostojnom nominacije za modela godine. Osim nje, u ovoj su se kategoriji također našle Alva Claire, Amelia Gray, Anok Yai, Mona Tougaard i Liu Wen, no od svih njih Consani isijava najvećom moći modne i vizualne transformacije. Zapanjujuće je vidjeti manekenku koja je prije samo desetak minuta izbacila još jedan u nizu viralan i humoristični video na TiKToku kako u potpuno suprotnom, glamuroznom ili avangardnom izdanju pali modnu pistu svojim hodom i stavom.

@captincroook

Why it kinda cold in LA

♬ Originalton - Tylerplayz_976590O

@captincroook

Excuse me serving cwant

♬ original sound - malou

Ipak, ako dobro obratite pozornost, shvatit ćete da pratitelji ne ostaju samo zbog smiješnih skečeva, već i zbog njenog fenomenalnog osobnog stila koji podsjeća na rane 2000-e s mikro suknjama i još manjim torbicama.

@captincroook

On a journeyy

♬ sonido original - BRAYAN DEL REY

U nekoliko intervjua do sada je izjavila kako je ona više od manekenke i autorice viralnih memeova i smiješnih videozapisa, te da je samo osoba koju jednostavno briga za to što će drugi misliti o njoj. Dodamo li uz to sve da se ovim poslom počela baviti zbog oglasa koji je vidjela na Facebooku, Consani predstavlja apsolutno utjelovljenje američkog sna za Generaciju Z.

@captincroook

Dolls on tour

♬ original sound - Alex Consani

Imali smo ju prilike vidjeti i na raznim ovogodišnjim pret-a-porter revijama i revijama visoke mode, te smo sigurni kako će nas uskoro još jednom oduševiti svojom pojavom, ali i smiješnim trenucima iz backstagea i naredne modne sezone.

Moda