Avene //

Kako biste maksimalno uživali u svim ljetnim čarima, neophodno je brinuti o svojoj koži, pružajući joj hidrataciju i zaštitu koju zaslužuje. Avène ima savršene proizvode za koji će vam omogućiti bezbrižno uživanje u ljetnim avanturama.

Zaštita od sunca uz omiljene proizvode iz Avène narančaste linije

Sunce je blagotvorno, ali njegova UV zračenja mogu biti štetna za kožu. Zaštita od sunca je ključna za održavanje zdrave kože tijekom ljeta, a Avène body SPF proizvodi pružaju upravo to - visoku zaštitu uz maksimalnu njegu za svaki tip kože i za svaku potrebu! Narančasta linija formulirana je za osjetljivu kožu i nudi vrlo širok spektar UVA-UVB zaštite. Bilo da je koža lica suha ili masna ili preferirate mala ili velika pakiranja, sigurno ćete pronaći pravu njegu za zaštitu od sunca za sebe (i svoju obitelj) u Narančastoj liniji – tako da se možeš opustiti ovog ljeta! I to više, znajući da Avene proizvodi nemaju nikakav utjecaj na morski okoliš.

Intense Protect 50+ je proizvod za zaštitu od sunca ultra širokog spektra prilagođen najintenzivnijim uvjetima, kao i najosjetljivijoj koži. Njegova hibridna tekstura omogućuje upijanje u kožu u 3 sekunde, pruža intenzivnu hidrataciju tijekom 8 sati i ne isušuje kožu. Na koži ostavlja transparentan, nevidljiv završetak bez bijelih tragova, čak i na tamnim tipovima kože. Iznimno je vodootporan i otporan na znoj.

Sprej SPF 50+ nudi vrlo visoku zaštitu od sunca za osjetljivu kožu izloženu intenzivnom suncu. Prilagođen licu i tijelu, njegova hidrantna tekstura pruža trenutan i dugotrajan osjećaj ugode, djeluje protiv isušivanja i osigurava hidrataciju tijekom šest sati.

Bijela, 100% mineralna zaštita od sunca, sigurna za netolerantnu kožu kod odraslih i djece.

Mineralna krema SPF 50+ nudi vrlo visoku zaštitu od sunca prilagođenu koži netolerantnoj na kemijske filtre i mirise, kao i osjetljivoj koži odraslih i djece. Nanesena na lice, njezina bogata, kremasta formula hidrira i štiti kožu.

Mineralno mlijeko SPF 50+ nudi vrlo visoku zaštitu od sunca prilagođenu koži netolerantnoj na kemijske filtere i parfeme, kao i osjetljivoj koži odraslih i djece. Naneseno na tijelo, Mineralno mlijeko SPF 50+ obavija kožu kremastom teksturom koja je hidrira i štiti.

Za kožu lica tu su fluidi 

Za ljetnu make up podlogu idealni su lagani fotoprotektivni fluidi, koji će pružiti dobru zaštitu, ali i hidrirati i matirati kožu te ujednačiti ten. Fluidi (emulzije) su isto što i kreme, ali su lakše i rjeđe teksture. Jednako kao i kreme, fluidi sadrže vodenu i uljnu komponentnu, ali za razliku od krema sadrže još i aktivnu komponentu, najčešće antioksidanse i seboreugulatore. Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za make up ljeti zbog njihove lagane teksture, hidrirajućih svojstava, SPF zaštite i prirodnog izgleda koji pružaju.

Avène je ove godine predstavio nove ULTRA FLUIDE iznimno laganih tekstura s hidrirajućim i matirajućim učinkom: Nevidljivi koji je već u prvoj sekundi od nanošenja, neprimjetan na koži te Tonirani ultra fluid, koji se svojom nijansom prilagođava svakom fototipu, sužava pore te ujednačava ten. Nanošenje ljetnog make upa s Avènovim ultra fluidnim podlogama, od sada može biti jednostavno, sigurno i ugodno!

Osvježavajuća moć Avène termalne vode

Avène termalna voda je poznata po svojim umirujućim i antiiritacijskim svojstvima. Bogata silicijevim dioksidom, pruža mekoću i udobnost za trenutni osjećaj ugode pri svakom nanošenju. Avène termalnu izvorsku vodu u spreju može koristiti cijela obitelj - svakodnevno. Odličan je dodatak nakon čišćenja lica, za uklanjanje zaostalih nečistoća. Idealna je za smirivanje kože nakon sunčanja, brijanja ili depilacije. Osvježava i hidrira kožu, čineći je mekšom i glađom.

Uživajte u ljetu s Avène proizvodima koji će vam pružiti neophodnu zaštitu i njegu. Osvježavajuća termalna voda i učinkoviti SPF proizvodi savršeni su partneri za sve vaše ljetne avanture. Pripremite se za sunce i more s Aveneom i neka vaša koža bude zdrava, hidrirana i zaštićena!

Avene proizvode možete pronaći u ljekarnama i bolje opremljenim drogerijama. Svaka od njih nudi širok izbor proizvoda prilagođenih vašim potrebama za zaštitom i njegom kože.

Ljepota