Instagram @mariaamarti_
//

Instagram @mariaamarti_

Dan proveden na plaži zvuči idilično no on zahtjeva pripremu. Bez obzira jeste li odlučili cijeli dan na godišnjem odmoru provesti na plaži ili ste u gradskim središtima slobodan vikend odlučili iskoristiti za odlazak na obližnju destinaciju s morem, trebate se dobro pripremiti. Uz onaj klasičan popis stvari za plažu kao što je kupaći kostim, ručnik ili šešir potreban je sadržaj uz kojeg ćete se moći zabaviti. Zato su tu beach gadeti koji će spasiti stvar i uz koje će dan na plaži brže i zabavnije proći, 

Vjerojatno nema ljepšeg osjećaja od dana provedenom na plaži. Nakon što se okupate i plivate po najdražoj uvali dolazi vrijeme za sunčanje koje će većina iskoristiti za čitanje zanimljive knjige. Za sve koji traže malo dodatne zabave beach gadeti će popraviti vrijeme provedeno na plaži. Ako se zateknete na plaži u predvečernjim satima uz zalazak sunca, lagana glazba na zvučniku dodatno će upotpuniti atmosferu. Obitelji s malom djecom najviše će cijeniti mani frižiderom u kojem će hrana pripremljena za cjelodnevni boravak na plaži ostati hladna. 

Donosimo popis najboljih beach gadeta uz koje će zabava na plaži biti zagarantirana!

Zvučnik

Postoji li bolji dan na plaži nego onaj proveden u dobrom društvu uz glazbu? Zvučnici su idealan dodatak ukoliko idete na plažu s društvom, a osim što će biti zabavno, vrijeme će brže proći. Za ljetne dane najdraži su nam bluetooth zvučnici na koje se može spojiti bilo tko iz ekipe, a biramo one manjih dimenzija kako bi nam stali u torbu za plažu. 

Slušalice

Sunčanje smatrate vremenom za sebe, a volite ga provoditi uz dobru glazbu? Onda vam slušalice na plaži nisu strani pojam. Iako je možda neuobičajen prizor slušalice na plaži dodatno će vas opustiti, a vi ćete odlutati u drugi svijet. Za još bolji doživljaj glazbe birajte slušalice s bassom i dobrom izlacijom vanjskih zvukova. 

Dalekozor

Ljubitelji brodova i nautičari u duši trebat će imati dalekozo uz sebe na plaži. U daljini je prošao veliki brod te vas zanimaju detalji o brodu? Zahvaljujući dalekozoru moći ćete saznati te informacije, ali i probuditi kapetana u sebi. 

Mini hladnjak 

Mini hladnjak na plaži budi nam uspomene iz djetinjstva kada smo jeli kruh, rajčicu i paštetu i pili omiljeni sok. Ovaj gadget najviše je koristan obitelji s djecom koji su odlučili provesti dan na plaži, ali je odlično rješenje ako ste se zaputili s društvom na plažu. U hladnjak ubacite par blokova leda i hrana će biti hladnija i svježa tijekom cijelog dana. 

Mali ventilator 

Vruće dane na plaži lakše je preživjeti uz mali prijenosni ventilator koji će vas rashladiti. Ovaj cool modni i praktični dodatak u posljednje vrijeme je postao vrlo popularan, a njegova veličina čini ga idealnim za torbu na plažu. 

SUP daska

Ako ste sportski tip te morate biti aktivni dok ste na moru, vožnja SUP daske zadovoljit će vaše standarde. Istovremeno ćete imati prilike istraživati nove uvale, boraviti na otvorenom i biti sportski aktivni. Ovo je idealna aktivnost i za one koji nisu sportski fanatici te ne vole vježbati jer će na jednostavan i zanimljiv način brinuti o tijelu. Oni malo spretniji mogu na SUP dasci vježbati jogu. 

Maska i dihalica

Aktivnost koju najviše obožavaju djeca dobro će vas zabaviti na plaži. Istraživanje morskih dubina uvijek je zabavno, a ako imate prikladnu opremu istraživanje je još lakše. Prepustite se znatiželji i otkrijte impresivan morski svijet s adekvatnom maskom i dihalicom. 

Digitalni fotoaparat

Za obilježili nezaboravne trenutke na plaži potreban vam je digitalni fotoaparat. Trenutno digitalni fotoaparati doživljavaju velik povratak zbog 2k estetike, a fotografije fotografirane ovim fotoaparatom izgledat će kao da su s početka 2000-tih godina. 

Jednokratkna kamera

Baš kao i digitalni fotoaparati, jednokratne kamere također se vraćaju u velikom stilu. Ako se na poseban način prisjećati ljetovanja s obitelji ili prijateljima na plažu uzmite jednokratnu kameru. Čar jednokratne kamere je da ne znate kako je fotografija ispala sve dok ne razvite film, a ukoliko želite zabilježiti posebne trenutke pod vodom onda birajte vodootporne jednokratne kamere. 

Polaroid

Fotografije fotografirane polaroidom imaju posebnu čar, a ono što je jedinstveno kod polaroida je što na licu mjesta imate razvijenu fotografiju. Prije nego što ga počnete koristiti pazite da imate dovoljan fotografija koje ubacite u uređaj prije slikanja. Ovo je savršeni način na koji možete obilježiti ljetovanje, a fotografije će trajati godinama. 

Stolica na sklapanje

Uvijek je dobro imati na plaži stolice na sklapanje koje su praktične. Idealno su rješenje za kamp kućice, ali i dane kada planirate provesti cijeli dan na plaži. 

Lifestyle