acne studios //

Kako dočarati funkcionalnost i eklektičnost Acne Studio kroz miris? Suradnja parfemske kuće Frederica Mallea, jednog od najpoznatijih noseva parfemske industrije koji ima ikonički status među ljubiteljima mirisa i Jonny Johansona, osnivača slavne modne kuće Acne Studios urodila je neoklasičnim parfemom kojeg autori opisuju kao vibrantnog i ugodnog a istovremeno magnetičnog i snažnog. Sve kako želite mirisati, zar ne? 

Kreativnu palicu Frederic Malle ovog puta prepustio je Suzy Le Helley, ženi koja je poznata po tome da svaki miris koji kreira postaje jedan od najprepoznatljivijih na vašoj koži i u prostoru. Suzy je ovog puta koristila sintetički spoj aldehida, koji je sam po sebi svjež, čist i puderast, pa samim time ostaje dugo u nosu i - sjećanju.

Tu su i ruža, mošus, breskve, sandalovina, tamjan i cvijet naranče. Acne je u modnom smislu idealan za arhitektice i dizajnerice, ljude koji ne žele komunicirati trend već duboku in the know spoznaju stila, žene koje ne žele trošiti na modu previše novaca iz moralnih razloga, ali žele biti odjevene u dekonstrukciju poznatog sa odličnom i vrlo novom proporcijom. 

Ovaj miris trebao bi u sebi spojiti ta dva svijeta: bogat i starinski, moderan i eklektičan te se istovremeno obraća muškarcima i ženama u pokretu. 

Ljepota