Melem
Fotografije: john pavlish //

Melem

U kultnoj zagrebačkoj make-up akademiji „Ministry of Beauty“ predstavljena je nova kolekcija Melem Lips&Cheeks balzama za usne i obraze. Melem Lips&Cheeks bestseller balzami, Ruža i Magnolija, tako su dobili još dvije, cvijećem nadahnute boje – moćnu, ružičastu bugenvilu i osunčanu, narančastu daliju, koje su oplemenile ovaj buket ljepote. Prirodni pigmenti u kremasto-puderastoj teksturi savršeno prianjaju usnicama i obrazima, a kreativne ljetne lookove za jutro, dan i večer demonstrirala je renomirana make-up artistica, Silva Stojanović. Melem Lips&Cheeks Vibrant Bougainvillea i Lovely Dahlia nezaobilazni su izbor za kreativnu igru, kako bi usne i lice bili njegovani, ali i osvježeni predivnim bojama.

Melem Lips&Cheeks Lovely Dahlia balzam dolazi u nježnoj kombinaciji sunčane narančaste i terakote pa je, kako mu i ime govori, izvrstan za popunjavanje usana i osjenčavanje obraza. Ova jedinstvena, topla boja savršena je i za konturiranje lica, a podatna tekstura balzama lako se stapa s podlogom, dok prirodni pigmenti jamče postojanost izgleda.

Melem Lips&Cheeks Vibrant Bougainvillea balzam nameće se svojom moćnom, intenzivnom ružičastom koja simbolizira dobro raspoloženje i raskošnu ljepotu. U tankom, laganom sloju primamljiv je za dnevni izgled, dok u bogatom sloju savršeno pristaje večeri i osunčanom licu jer naglašava usne, daje im prirodan volumen, a obrazima zavodljivost, svježinu i jedrost.

Melem Lips&Cheeks formulacije balzama poznate su po svojoj praktičnosti. U dva poteza na usnama i obrazima uz njih možete kreirati njegovan, poseban izgled, a pritom se osjećati ugodno jer i ovi balzami sadrže Melemov dobro poznati, njegujući koktel – karite maslac, ricinusovo ulje, pantenol i vitamin E, koji ujedno štiti osjetljivu kožu usana, ali i obraza, od negativnih vanjskih čimbenika i isušivanja.

Uz nove dvije boje, Melem sada nudi čak pet nijansi koje možete kombinirati kako bi najbolje odgovarale vašem tenu, kosi i navikama, ali i prigodi tijekom koje želite zabljesnuti svojom posebnom, prirodnom ljepotom.

Potražite nove Melem Lips&Cheeks balzame u svim drogerijama i većim trgovinama i uživajte u ljetu u najljepšim bojama.

Ljepota