Donna Vekić
Profimedia //

Donna Vekić

Manikura je jedan od načina izražavanja, a topli dani i opuštena atmosfera pružaju priliku za eksperimentiranje s bojama, uzorcima i različitim tehnikama. Bilo da više preferirate klasične nijansi ili nešto odvažnije, ljeto je odlično vrijeme za izlaženje iz okvira. 

Naša tenisačica Donna Vekić je u utorak slavila svoju pobjedu protiv Lulu Sun, a danas se očekuje meč protiv talijanske tenisačice Jasmine Paolini. Osim odlične igre, primijetili smo jedan detalj – Vekić je manikuru u bojama Wimbledona, tamno zelenoj i ljubičastoj. Odabrala je obojiti samo vrhove noktiju što je zabavna varijacija na temu klasične francuske manikure koja podrazumijeva obične bijele vrhove. Ovaj bezvremenski trend su ranije prigrlile Hailey Bieber, Selena Gomez i Emily Ratajkowski.

Donna osim što je uspješna svjetska tenisačica, ima svoj brend svijeća i liniju sportske teniske odjeće. U svom rodnom Osijeku je 2020., 2022. godine i ove godine je pod njezinom inicijativom održan Premier Tennis Tournament kojem je u fokusu promicanje tenisa i osnaživanje žena u sportu i poslovnom svijetu. „Cilj turnira je okupiti žene koje svakodnevno dokazuju a nemoguće postaje moguće, bez obzira imale u ruci laptop ili reket“, rekla je Vekić. Ideja za brend svijeća je došla iz Donnine navike da uvijek u svojoj hotelskoj sobi upali svijeću kako bi se više osjećala kao kod kuće. Njezin trener Zlatko Novković joj je predložio pokretanje biznisa i tako je sve započelo.

Inspirirani našom sjajnom Donnom Vekić, u nastavku donosimo inspiraciju za vaše sljedeću ljetnu manikuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pearlie pressed (@pearliepressed)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellie Louise Nails (@ellielouisenails)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samantha 🌹 (@samrosenails)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIAB | GEL | NAIL ART | JEWELLERY QUARTER (@manidaze_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danni Moore • Nail Artist (@nailsbydannimoore)

Ljepota