Jacquemus //

Inspiriran vlastitim slikovitim vjenčanjem u šarmantnom selu Charleval, na jugu Francuske, Simona Porte Jacquemus je predstavio najnoviju kolekciju jasnog naziva "LE MARIAGE", koja odiše elegancijom, maštovitošću i dodirom neočekivanog.

Jacquemus
Jacquemus

Kanalizirajući suštinu ljetnog vjenčanja, kolekcija spaja klasične bijele tonove sa živopisnim nijansama crvene koje podsjećaju na zrelo ljetno voće. Od chic bijelih vjenčanica, do odvažnih odijela u nijansama zelene, svi elementi "LE MARIAGE" kolekcije odražavaju suptilnu eleganciju i bezvremensku ljepotu u podlozi koje leži najjača ljudska emocija - ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Video kampanje vodi nas na živahno vjenčanje, na kojem se susreću tradicija i suvremenost u harmoničnoj fuziji stila. Djeveruše su odjevene u hrabre crvene nijanse, dok uzvanici u svijetlim plavim i žutim tonovima, stvaraju živopisan kontrast mladoj i mladoženji.

Jacquemus

Jacquemus

Svaki komad nosi pečat Jacquemusovog stila - od suptilnih, prozirnih materijala, do prevelikih sunčanih šešira, dodajući dozu nekonvencionalnosti i osobnosti klasičnoj svadbi. Tako možemo reći da ova nova kampanja "LE MARIAGE" uspješno prenosi atmosferu koja je istovremeno svečana i zabavna, klasična i moderna, što je zapravo sve ono što Jacquemus kao brend predstavlja.

Jacquemus

"LE MARIAGE" kolekcija je od danas dostupna online za sve one koji sanjaju o bajkovitom vjenčanju ili jednostavno žele zakoračiti u svijet elegancije i razigranosti Jacquemus mode.

Moda