//

Kako tjedan bude odmicao, Sunce će ući u Djevicu 22. kolovoza, usmjeravajući vašu pažnju na odnose i praktične aspekte života. Mjesec u Ovnu donosi energiju za organizaciju i poboljšanje vašeg prostora, dok kraj tjedna dodaje dašak romantike i otvorenosti za izražavanje osjećaja. Spremite se za tjedan ispunjen prilikama za osobni rast, kreativno izražavanje i jačanje veza s voljenima.

Ovan 

Pun Mjesec ovog tjedna može donijeti čudesan osjećaj i potaknuti inspiraciju za buduće inovacije. Ova faza Mjeseca također vam može omogućiti da zaključite neka prijateljstva koja se više ne uklapaju u vaš život. Mjesec u Ribama donosi pojačanu intuiciju, emocionalni mir i pozitivne osjećaje nakon prekida toksičnih veza. Krajem tjedna usmjerite pozornost na sebe. Posvetite se zdravoj prehrani, redovitoj tjelesnoj aktivnosti i obavljanju potrebnih liječničkih pregleda. S Mjesecom u vašem počinje novo emocionalno razdoblje, stoga se pripremite za stvaranje nečeg značajnog u narednim tjednima.

Bik 

Početkom tjedna, Pun Mjesec može naelektrizirati vaše područje karijere, dajući vam priliku za trijumf i uspjeh. Kada Mjesec uđe u Ribe, donijet će vam osjećaj smirenosti i više mogućnosti za povezivanje s drugima. Krajem tjedna započinje novo razdoblje ispunjeno ugodnim aktivnostima. Bilo da ste slobodni ili u vezi, iskoristite ovo vrijeme za organizaciju zabavnih okupljanja s prijateljima. Vikend iskoristite za resetiranje i odmor, uživajući u opuštajućim aktivnostima.

Blizanci 

Početkom ovog tjedna, Pun Mjesec mogao bi potaknuti vašu motivaciju za obrazovanje ili posao. Kada Mjesec uđe u Ribe, osjećat ćete se sigurnije u istraživačkim aktivnostima, posebno na mreži ili u grupnim projektima. Kraj tjedna donijet će vam osjećaj uzemljenja pomažući vam da se bolje pripremite za projekte koje planirate dovršiti kod kuće do sredine rujna.

Rak 

S punim Mjesecom u Vodenjaku, ovaj tjedan donosi mnogo iznenađenja i postavlja temelje za snažne promjene u nadolazećim tjednima. Takva energija će vam pomoći će da izliječite odnose kroz dublje međusobno razumijevanje. Krajem tjedna započinje razdoblje od mjesec dana usmjereno na učenje i povezivanje s drugima kroz snagu komunikacije. To vas potiče da težite vrhu, a podrška energije Mjeseca u Biku omogućit će vam da se opustite uz dobru knjigu ili dokumentarnu seriju tijekom vikenda.

Lav 

Početkom tjedna, snažna energija u vašoj kući veze, potaknuta Punim Mjesecom u Vodenjaku donijet će vam jasnu perspektivu. Ovaj utjecaj pomoći će vam da prepoznate što možete, a što ne možete tolerirati u svojim odnosima. Mjesec u Ribama istog dana pružit će vam podršku u prevladavanju strahova i pronalaženju unutarnje snage. Sezona Djevice započinje krajem tjedna otvarajući novi ciklus u vašoj kući financija. Bit ćete u prilici značajno napredovati u postizanju ciljeva i planiranju karijere.

Djevica 

Sretan rođendan, Djevice! Ovaj tjedan donosi važan trenutak jer Sunce 22. kolovoza konačno ulazi u vaš znak. No, prije toga, pun Mjesec u Vodenjaku pomoći će vam da preuredite svoju rutinu kako biste postali učinkovitiji. Kada Mjesec istog dana uđe u Ribe, bit će savršena prilika za povezivanje s partnerom i doživljavanje nečeg uzbudljivog. Samci bi mogli upoznati nove ljude tijekom ovog tranzita. Krajem tjedna bit ćete spremni za planiranje svoje sljedeće avanture.

Vaga 

Pun Mjesec u Vodenjaku stavlja vaše odnose u prvi plan, čineći ovo idealnim trenutkom da provedete vrijeme s nekim do koga vam je stalo. Istovremeno, energija Riba tog dana pomaže vam da se usredotočite na svakodnevne obveze. Dolazak sezone Djevice potiče vas da unesete važne promjene u svoj život, dok vam sljedećih nekoliko tjedana pruža priliku za rad na svom duhovnom razvoju. Venerina energija ovog tjedna donosi više organizacije i praktičnosti, što će vas ispuniti samopouzdanjem i motivacijom za postizanje ciljeva.

Škorpion 

Vratite se na pravi put s nedovršenom papirologijom, ugovorima i svim zakonskim dokumentima vezanim uz ulaganja ili dom. Završetak ovih obaveza bit će ključna tema početkom tjedna. Mjesec u Ribama pravi trigon s vašim znakom, donoseći više optimizma u kućne i obiteljske odnose. Krajem tjedna očekujte više ljubavi i romantike u svom životu.

Strijelac 

Ovo je izuzetno snažno razdoblje za vas, s Punim Mjesecom u Vodenjaku koji vas potiče da organizirate svoje nedovršene poslove. Istog dana, osjetit ćete energijju za razvijanjem novih planova za nadolazeće projekte. Kada Sunce uđe u Djevicu, osvijetlit će vašu kuću karijere, dajući vam priliku da postavite nove ciljeve za narednih nekoliko tjedana. Bit ćete spremni uspostaviti novu radnu rutinu.

Jarac 

Saturnova energija snažno nas obuhvaća početkom ovog tjedna s Punim Mjesecom u Vodenjaku, naglašavajući teme strpljenja i odlučnosti koje su obilježile veći dio mjeseca. Mjesec u Ribama istog dana pomaže vam da preoblikujete način na koji izražavate sebe. S promjenama koje dolaze, vrijeme je da se usredotočite na nove aspekte svog obrazovanja. Slobodnije istražite svoju kreativnu energiju! 

Vodenjak 

S početkom tjedna, pun Mjesec u vašem znaku donosi promjenu u energiji, pomažući vam da se povežete sa svojim unutarnjim bićem i svrhom. Mjesec u Ribama također će vam pružiti samopouzdanje i snagu. Početak sezone Djevica pripremit će vas za mjesec dana u kojem možete djelovati i planirati s većim samopouzdanjem. Povezat ćete se s prijateljima i obitelji. Krajem tjedna mogli biste osjetiti potrebu da uložite svoju energiju u projekt koji vas strastveno zanima.

Ribe 

Početak tjedna donosi fokus na povezivanje s vašim snovima, a  bit ćete potaknuti na povezivanje sa svojom maštovitom stranom. Mjesec u vašem znaku pomaže vam da unesete više ljubavi u svoj život. Kada Sunce uđe u Djevicu, vaša pažnja će biti usmjerena na odnose. Kraj tjedna donosi romantičnu energiju, čineći vas otvorenijima za dijeljenje ljubavi s drugima.

 

Horoskop