Judita Franković Brdar
//

Judita Franković Brdar

Koje je naličje uspjeha, je li važnije imati dobrog taksista ili dobrog frizera, koji su najveći izazovi u mentalnom zdravlju žena, od čega nikad ne odustaju te je li imposter sindrom i dalje toliko prisutan, ali i o mnogo čemu drugome, pa i vrlo otvoreno o seksualnosti i seksu - koji godinama, složile su se sve prisutne dame, postaje sve bolji i bolji... - razgovaralo se uz puno smijeha na prvom Elle Brunchu koji se održao u zagrebačkom RougeMarin Parku.

Među brojni uspješnim ženama koje su prisustvovale događaju bila je i glumica Judite Franković Brdar koja nas ja apsolutno oduševila svojom modnom kombinacijom. Judita je nosila smeđe odijelo Grete Gudelj zanimljivog printa koje se sastojalo od lepršave duge košulje i laganih hlača širokih nogavica. Look je upotpunila Versace cipelama sa zanimljivim tirkiznim detaljima i zelenim Izipizi sunčanim naočalama i nešto opuštenijim modelom torbe. 

Naravno, poput prave umjetnice, dodala je i nekoliko upečatljivih ogrlica kao i maramu koju je nosila na glavi i za koju je poručila kako već godinama stoji u njenom ormaru i kako je apsolutno obožava. 

Ovaj look dobar je primjer kako se odjenuti svečano za ljetne vrućine, a pri tome zadržati svoj upečatljivi pečat, pa tako Judita bez puno razmišljanja, odnosi titulu najboljeg look-a dana. 

Još odličnih lookova s Elle Summer Brunch donosimo ovdje!

Moda