Franka Batelić
John Pavlish //

Franka Batelić

Iako je naš ovogodišnji ELLE Beauty Awards bio glamurozno slavlje ljepote i svega povezanog s njom, moramo priznati da su nas naši uzvanici itekako ugodno iznenadili svojim modnim odabirima. Drago nam je bilo vidjeti kako su se naši uzvanici, partneri, prijatelji, nominirani i dobitnici većinom odlučili na komade domaćih ili regionalnih dizajnera, a među njima se definitivno istaknula Franka Batelić.

Osim što je njen beauty brend Franky Good odnio nagradu žirija u kategoriji Make Up za najbolji ruž godine, moramo priznati da je u našim očima ona osvojila i titulu našeg looka tjedna! Franka se pojavila u jarko crvenoj power suit kombinaciji koju potpisuje kultni dvojac iz brenda eNVy Room. Ovaj total look smo nedavno imali prilike vidjeti na njihovoj slavljeničkoj reviji prije gotovo mjesec dana, održanoj u liminalnom prostoru Rimac Campusa.

Kada pričamo o suvremenoj modnoj povijesti naših prostora, eNVyjevci su postigli nešto zaista posebno, a to je izlazak na bis zbog gromoglasnog pljeska svih uzvanika. Očekivano, komade iz toliko dobre kolekcije ćemo definitivno viđati u divljini sve češće, jer kako vidimo na primjeru Franke Batelić, svaki komad kolekcije isijava moćnim glamurom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Osim toga, ELLE Beauty Award se svojim koloritom savršeno slagao sa Frankinim outfitom. Jedva čekamo vidjeti još njenih kombinacija, a nadamo se kako će sve one biti iz eNVy Rooma!

Moda