Instagram
@tamara //

Instagram

Dolaskom ljetnih vrućina, sjedenje u uredu ili žurba kroz grad postaju nam najveća muka, a jutarnje odijevanje zadaje nam probleme svakog dana. Prilikom odabira dnevnih kombinacija za vruće dane najradije posežemo za što laganijim i prozračnijim komadima. Kako bi zadržali stil i eleganciju, ali i udobnost rado biramo oversized košulje.

Oversized košulje jedan su odjevnih komada koji viđamo svakog ljeta, bez obzira na tendove. Upravo zbog svoje udobnosti, ali i elegantnog izgleda, postale su neizostavan dio našeg ljetnog ormara. Iznimno ugodni materijali i prozračnost koju nam pružaju svojom lepršavosti samo su neki od razloga zašto ih volimo. Osim zbog udobnosti koju pružaju, oversized košulje svojim raznim bojama i dizajnima postat će,,statement“ komadi vaših ljetnih kombinacija.

Casual kombinacije

Svoju oversized košulju jednostavno utaknite u traperice i postignite casual, ali i chic look. Ako je vaša prigoda opuštenija, svoju košulju možete kombinirati na tajice te vintage tenisice i postići, nama omiljenu, sportsku eleganciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Formalniji look

Ako je vaša prigoda nešto formalnije prirode, košulja je uvijek odličan odabir. U ovom slučaju možete ju utaknuti u hlače ili dugu suknju. Osim što će vam ovaj odabir olakšati jutarnje odijevanje, sigurno će vas spasiti i od preznojavanja na poslovnim sastancima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonie Hanne (@leoniehanne)

Košulja kao dodatak

Za one ne tako vruće ljetne dane, ipak je sa sobom dobro imati neki,,cover-up“, a u tom slučaju, oversized košulja dolazi kao savršen dodatak. Upravo zbog svoje lepršavosti možete ju jednostavno prebaciti preko topa ili majice i osigurati pokriveniji chic look.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

 ELLE izbor:

Moda