Gwyneth Paltrow
Instagram //

Gwyneth Paltrow

Francuski brend, poznat po spajanju suvremenog dizajna i kvalitete izrade, za lokaciju najnovije revije je odabrao legendarnu vilu, Casa Malaparte na obali Caprija. Odabir lokacije nas nije previše iznenadio, budući da sami Simon Porte Jacquemus, ima sklonost prema povijesnim lokacija koje kolekciji daju još dodatno na značaju. Nakon raskošne palače Versailles za kolekciju jesen/zima 2023., Casa Malaparte ponudila je drugačiji, ali jednako čarobni spoj povijesti i prirodne ljepote.

Popis gostiju bio je ekskluzivan kao i lokacija, a uključivao je samo 40 pažljivo odabranih uzvanika. Među poznatim licima bile su pop senzacija Dua Lipa, K-pop zvijezda Jennie Kim, supermodel Rosie Huntington-Whiteley i holivudska zvijezda Gwyneth Paltrow koja je posebno privukla pažnju, besprijekorno odjevena u crno krojeno odijelo iz nove kolekcije.

Paltrowin outfit bio je ništa manje nego ekskluziva s modne piste. Glumica je nosila crni top s produženim trokutastim ovratnikom koji je elegantno padao preko njezinih ramena. Strukturirani V-izrez, stegnut u struku s prikrivenim zatvaračem, bio je ukombiniran s krojenim hlačama dužine do listova. Ovaj elegantan, minimalistički izgled savršeno je utjelovio njezin prepoznatljivi stil koji baš kao i brend, uspiješno pleše na granici klasike i suvremenost.

Isti look prikazan je i na modelu, uz nekoliko vidljivih razlika, kao što su pastelno žuti pojas i zelene cipele od zmijske kože. Gwyneth je ostala vjerna svojoj sklonosti prema suptilnoj eleganciji, pa se odlučila za crni pojas i chic sandale s remenčićima kojima već sada predviđamo veliku popularnost na društvenim mrežama.

Ovaj izgled, uokviren zadivljujućim otočnim pejzažem, još jednom je naglasilo njezin status modne ikone, koja bez napora spaja glamur modne piste sa svojim bezvremenskim osobnim stilom. Upravo zato Gwyneth Paltrow dobiva titulu našeg najboljeg looka ovoga tjedna!

Moda