Rihanna
Profimedia //

Rihanna

Dok smo definitivno kroz tjedan bili zadivljeni Zendayom, Rihannom i ostalim zvijezdama, izrazito nas je razveselio povratak Rihanninih street style i red carpet kombinacija kojima je apsolutno dominirala kroz cijeli tjedan. Od prvog vikenda Coachelle, gdje je na legendarnom nastupu Lane del Rey uživala u nekoliko fantastičnih kombinacija zemljanih tonova. Drago nam je što nastavlja s neutralnom paletom boja koja je inače specifična i dalje aktualnom trendu ‘tihog luksuza’ koju Rihanna potpuno izvrće u nešto novo, a to je definitivno vidljivo u predimenzioniranom Peter Do outfitu.

RihannaPuma x Fenty party, London, UK - 17 Apr 2024,Image: 865760299, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: David Fisher/Shutterstock Editorial/Profimedia
Profimedia

Rihanna

Ovaj se predimenzionirani sako prvi put pojavio u kolekciji Petera Doa za jesen ove godine u potpunom looku 8 dotične kolekcije, a pripadajuće mu lepršave hlače u intenzivnijoj boji su se savršeno uklopile u čitavu Rihanninu modnu priču. Kako je nedavno izjavila za Interview magazin, sve joj se više sviđa stil njenog partnera A$AP Rockyja, te nas ovaj fit definitivno asocira na ne tako davni boyfriend pants trend. U ovom slučaju - boyfriend suit trend.

Peter Do FW24
Imaxtree by Launchmetrics

Peter Do FW24

Rihanna
Profimedia

Rihanna

Rihanna je ovaj odličan, gotovo couture modni trenutak uparila sa svojim novim tenisicama koje je na zabavi u Londonu predstavila s sportskim brendom Puma. Fenty x Puma su još davnih dana postale izuzetno traženi komadi svakog modnog entuzijasta i Rihanninog obožavatelja, te su nove Creeper Phatty Earth Tone tenisice itekako odlično pristajale njenoj kombinaciji.

Rihanna
Profimedia

Rihanna

Moda