Mango naočale
//

Mango naočale

Prošlog tjedna su se na našoj wishlisti našle Saint Laurent Panthos naočale. Radi se o crnim naočalama ovalnog oblika a radi svog atraktivnog i zanimljivog izgleda, čak su se našle na Lyst popisu najpopularnijih proizvoda za 2024. godinu. Cijena ovih Saint Laurent sunčanih naočala je 215 eura no ako ste jedna od osoba koja stalno gubi ili lomi naočale, ili jednostavno ne želite izdvojiti toliku svotu novaca za naočale koje bi htjeli nositi samo na plaži, ili su vam previše trendy - u Mangu smo pronašli gotovo iste naočale za puno manju cijenu. Mangova verzija Panthos modela je gotovo identična, te osim u crnoj dolaze i smeđoj boji. Jedina vidljiva razlika je naravno što ove nemaju logo sa strane i što im je cijena znatno niža.

U ovaj model zaljubili smo se jer su jednostavne a ipak odišu elegancijom i luksuzom te mogu upotpuniti svaki outfit. Često ih možemo vidjeti na Hailey Bieber koja ih kombinira na sportske i više elegantnije lookove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Ako vam je bilo žao odvojiti toliko novaca za naočale jer iste jedna od onih osoba koja ih voli konstantno mijenjati jer volite popratiti trend ili vam se nakon određenog vremena one prestaju sviđati, onda su ove sunčane naočale iz Manga s cijenom 23 eura, odličan izbor za vas. Cijena im nije previsoka a moći ćete uživati u njima i njihovom neobičnom obliku, koji zasigurno neće proći nezamijećeno.

 

Moda