Launchmetrics //

Kada bismo morali izdvojiti jedan proizvod koji je osoban u rutini ljepote, to bi svakako bio parfem. Svatko ima drugačiji ukus i ne odgovaraju iste mirisne note svima te kao posljednji korak u rutini su u isto vrijeme i najosobnij. Dok će neki odabrati jače mirise, drugi će se okrenuti više laganijim i slađim parfemima.

U rubrici Fragrance pronašli su se neki od naših omiljenih mirisa, .A s obzirom na to da nam je vaš glas važan prilikom izbora najboljih proizvoda! Pridružite se našem stručnom žiriju i glasajte za svoj omiljeni beauty proizvod ovdje.

Najbolji ženski parfem godine

VERSACE: Crystal Noir Parfum

Ona ima prisutnost. Hoda uzdignute glave i ima taj neki osmijeh. Ima urođenu sposobnost da uvijek bude seksi i iznimno samouvjerena.Ima siguran smisao za modu i eleganciju, i voli raskoš, ekscentričnost i glamur duha visoke mode. Ona je versace žena. Ona želi raskošan miris, olfaktorni ekvivalent dugog šlepa na fantastičnoj večernjoj haljini. To mora biti miris 'crvenog tepiha', višestruko poput dijamanta: senzualan i primamljiv, odvažan, ali umirujući. To je jedinstveni miris inspiriran virtuoznošću i kreativnošću Versace i njegovom modernom interpretacijom luksuza. U ovoj kreaciji pomaknute su granice moći i širenja. Rezultat je miris inspiriran tamnom, misterioznom esencijom crne boje i bogatstvom, odvažna priroda zlatne boje.

Gornje note čine sastojci koji utjelovljuju raskoš i sofisticiranost. Svijetli, sunčani agrumi evociraju bogate zalaske sunca bliskog istoka. Začini dodaju dašak začinjene smjelosti, podsjećajući na užurbane egzotične tržnice. Srednje note karakterizira očaravajuća cvjetnost koja evocira bujne vrtove, dok zarazne note dodaju utješnu slatkoću. Konačno, baza mirisa, drvenasta orijentalna simfonija, stvara dubinu i intenzitet. Na taj način svi interpreti stvaraju sofisticiranost, raskoš i tajanstvenost ovog kraja, bogate povijesti i kulture, kroz ovaj novi miris koji će onoga tko ga nosi odvesti u svijet luksuza i čarolija.

DOLCE & GABBANA: Devotion Eau de Parfum

Devotion Eau de Parfum je sladak, gurmanski miris koji slavi najplemenitije vrijednosti života, neviđenu esenciju zapečaćenu Presvetim Srcem. Miris Dolce&Gabbana Devotion Eau de Parfum osjetilno je putovanje, zavodljivo i ohrabrujuće, sposobno prizvati pozitivne vrijednosti do kojih Dolce&Gabbana drži, a koje simbolizira pečat Presvetog srca. Olfaktivna kreacija izuzetnih kontrasta, svijetlih gornjih nota, senzualnih donjih nota.

GORNJE NOTE

Miris se otvara primamljivim, gurmanskim notama kandiranih citrusa.

SREDNJE NOTE

Blistava svježina cvijeta naranče u srcu mirisa.

BAZNE NOTE

Topli, senzualni dodir vanilije prenosi osjetila na slatko i sofisticirano odredište.

DIZAJN

Svojim jasnim frizovima, Sveto Srce ukrašava bočicu Devotion Eau de Parfum. Univerzalni simbol ljubavi u svim njenim oblicima i nijansama. Miris je kreirao Olivier Cresp ekskluzivno za DolceGabbanu.

CHANEL: Les Exclusifs Comete eau de parfum

Gabrielle Chanel dopustila je zvijezdama da je vode, revolucionirajući svijet nakita 1932. svojom jedinstvenom kolekcijom 'Bijoux de Diamants' i legendarnom ogrlicom Comète, čija se zvijezda padalica ugnijezdila u udubinu vrata. Svjetlucav i intenzivan, svježi akord trešnjinog cvijeta miluje senzualne note irisa i heliotropa. Intenzivan cvjetni miris 'zvjezdane prašine' s puderastim, mošusnim potpisom, kreiran od strane CHANEL-ovog kućnog parfimera-kreatora Oliviera Polgea. Dizajn bočice je usklađen s trezvenom estetikom stvorenom za kolekciju.

BASTILLE: Paradis Nuit

Paradis Nuit nije moguće svrstati u određenu kategoriju. Miris zabrane ili miris strasti, s naznakom drskosti i daskom zaigranog bijega, Paradis Nuit utjelovijuje nezaboravne noći koje prisvajamo i proživljavamo punim plućima.Vršne note čistih, smirujućih nota marsejskog sapuna koje pružaju utjehu i sigurnost stapaju se sa zavodljivim mirisom cvijeta sene koji obasjava poput sjetlucave zvijezde na noćnom nebu; blistav i puderast. Srce novokaledonske sandalovine, prožeto gorkim kakaom, donosi topli spoj slatkoće i žestine te stvara tajanstven miris koji izaziva ovisnost. Kreirao ga je Nicolas Beaulieu. Formula mirisa Paradis Nuit sadrzi 53 sastojka, od kojih je 95 % prirodnog porijekla.

JEAN PAUL GAULTIER: Gaultier Divine EDP

Fluidna i senzualna napetost između dva akorda, cvjetog i gurmanskog, probijena je slanom vibracijom... veličanstven, solaran, spektakularan, à la Gaultier, ljiljan pokazuje svoju koketnost među buketom bijelog cvijeća, dok savršeno umućena merengue daje ukusnu kremastu slatkoću. Ovisnost bez presedana, u kontrastu sa slanim morskim povjetarcem koji vas tjera da poželite jesti kroz mirisni trag. Iznenađujuće, zarazno, zadivljujuće, jednostavno božanstveno.  

Gaultier Divine bočica je ultra senzualna, obučena u legendarni korzet s blistavo zlatnim sokom. S izdašnim, raskošnim oblinama izražava samopouzdanje i ženstvenost moćnog božanstva, spremnog da preuzme svijet. Smještena u besprijekornu metalnu ambalažu, ukrašenu svjetlucavim suncem i odvažnim anđelima. 

HUGO BOSS: Boss The Scent Elixir For Her

Raspalite osjetila s BOSS The Scent Elixir for Her, bogatom, visokokoncentriranom interpretacijom originalnog BOSS The Scent for Her mirisa. Ovaj jantarno-drvenasti eliksir trenutno osvaja, otvarajući se svježim naletom ružičastog papra, zajedno s vatrenim aspektima koji pojačavaju privlačnost mirisa. U srcu ovog mirisa za žene, cvjetne note Atropa Belladonna mame osjećajem misterije i uzbuđenja, ostavljajući opojan trag. Sušenje pokreće bogate note jantara kompozicije, koje dočaravaju osjećaj živosti, topline i senzualnosti nakon mraka. Kultna bočica BOSS The Scent odjevena je u isto tamnocrveno lakirano staklo odražavajući zavodljiv intenzitet hipnotičkog mirisa koji se nalazi u njoj. Bočica je prekrivena toplim zlatnim čepom s luksuznim sjajnim završetkom, koji odražava svjetlucave metalne akcente na vanjskom pakiranju. 

Najbolji muški parfem godine

BASTILLE: Bataille

Neprestana napetost između vrućeg i hladnog. Gorući, punokrvan i napet miris snažnog karaktera, inspiriran razuzdanošću i kreativnošću festivala Burning Man u srcu pustinje u Nevadi. Šafran, đumbir, crveni papar i pačuli prenose kontrast između vlažne hladnoće i zagušljive vrućine pustinje, između smirujuće sjetlosti dana i noći pune mogućnosti. Bataille predstavlja borbu između ekstrema koja se odražava na koži i koju hrani unutarnja vatra. Nanosite s oprezom.

MONCLER: Moncler Sunrise Pour Homme

Moncler Sunrise Pour Homme bilježi jednostavnu, ali uzbudljivu emociju buđenja zore u srcu planinskog lanca. Drveni aromatični miris, nova parfemska voda se otvara naletom svježine. Glatkoća antilopa susreće se s aromatičnom toplinom muškatne kadulje u elegantnoj igri kontrasta. Magnetna dubina šume – vetiver i pačuli – uzdignuti su tamjanom. Uklopljen u bezvremensku metalnu bočicu, Moncler Sunrise Pour Homme utjelovljuje esenciju muškosti i samopouzdanja.

SASTOJCI

Drvenasto aromatični

Glavna nota: ružičaste bobice

Srce mirisa: antilop

Bazna nota: vetiver

Odvažan i inovativan, Moncler predstavlja novi pogled na luksuz; putovanje u izvanredno gdje su tradicija i inovacije savršeno spojene, uspostavljajući Moncler kao oličenje planinskog života u gradu.

HUGO BOSS: Boss The Scent Elixir For Him

Raspalite osjetila s BOSS The Scent Elixir for Him, bogatom, visokokoncentriranom interpretacijom originalnog BOSS The Scent for Him mirisa. Ovaj kožnati eliksir boje jantara otvara se praskom užarenog pimenta, koji dočarava kompleksan, začinski miris pun karizme. U srcu ovog mirisa za muškarce, živahni apsolut lavande – potječe iz Provanse – trenutno osvaja svojom vibrirajućom energijom. Ova sofisticirana kompozicija mirisa obogaćena je blagom, drvenastom bazom bogate kaledonske sandalovine. Kultna bočica BOSS The Scent odjevena je u isto tamnocrveno lakirano staklo odražavajući intenzitet zavodljivog mirisa koji se nalazi u njoj. Bočica je prekrivena toplim zlatnim čepom s luksuznim satenskim završetkom, koji odražava svjetlucave metalne akcente na vanjskom pakiranju.

Elle Beauty Awards